|
07-09-2018 |
| Dacă aveți custodie exclusivă da. Tatăl are program de vizita ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
08-09-2018 |
| Buna ziua, Daca aveti custodie exclusiva asupra minorului, puteti iesi din tara fara sa aveti aprobarea tatalui. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-10-2018 |
 | Mariana Vizitator |
| Buna seara!Am si eu nevoie de un sfat va rog. Am nascut in Franta(si tot aici sunt momentan)Copilul este trecut pe numele meu doar ca pe hartia de nastere de la spital este trecut si tatal.Eu nu vroiam sa fie trecut el deloc ca sa am doar eu dreptul asupra copilului deoarece relatia noastra nu este deloc roz,certuri mai tot timpul este chiar si violent....dar d-na de acolo mi a spus ca trebuie sa vina si tatal sa semneze precum ca este de acord ca copilul sa fie pe numele meu.Fiind trecut si el ca tata ce pot face ca sa obtin doar eu custodia copilului.El este plecat din Franta si nu vrea sa-mi trimita procura sa pot pleca in Romania.Va multumesc! | |
|
|
|
14-10-2018 |
| Daca in temeiul hotararii de divort abeto custodie exclusiva atunci nu va mai trebuie acordul fostului sot, respectiv tatal copilului. Attentive - la vama sa aveti la dvs in original legalizarea hotararii de divort unde este specificata custodia exclusiva. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
14-10-2018 |
| Daca in temeiul hotararii de divort aveti custodie exclusiva atunci NU va mai trebuie acordul fostului sot, respectiv tatal copilului. Attentive - la vama sa aveti la dvs in original legalizarea hotararii de divort unde este specificata custodia exclusiva. | Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18) | |
|
|
|
|
14-10-2018 |
 | Mariana Vizitator |
| Noi nu sunt casatoriti,traim in concubinaj.Vreau sa plec in tara dar nu stiu ce pot face .Inca de cand eram in spital mi sa spus ca trebuie sa mergem toti 3 la ambasada(copilul,eu si tatal) pentru a semna foaia de calatorie.Dar daca el nu vrea sa mi dea procura sau sa vina aici sa semneze,ce pot face? | |
|
|
|
14-10-2018 |
 | Pacuretu Carmen Vizitator |
| Tatal nu are drept de vizita | |
|
|
|
14-10-2018 |
 | Mariana Vizitator |
| Ce pot face ca sa plec in tara fara semnatura lui?La ambasada mi sa spus nu este nici o solutie daca tatal nu vrea sa trimita procura....Pai si in cazul asta eu ce facmraman aici?!Trebuie sa exista o cale cred.Multumesc | |
|
|
|
15-10-2018 |
| Mariana a scris pe 14-10-2018: Ce pot face ca sa plec in tara fara semnatura lui?La ambasada mi sa spus nu este nici o solutie daca tatal nu vrea sa trimita procura....Pai si in cazul asta eu ce facmraman aici?!Trebuie sa exista o cale cred.Multumesc Va trebui sa obtineti o hotarare judecatoreasca care sa suplineasca acordul tatalui. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
16-10-2018 |
 | Mariana Vizitator |
| Am inteles.Va multumesc frumos!Sa aveti o zi placuta | |
|
|
|
16-10-2018 |
| Mariana a scris pe 14-10-2018: Buna seara!Am si eu nevoie de un sfat va rog. Am nascut in Franta(si tot aici sunt momentan)Copilul este trecut pe numele meu doar ca pe hartia de nastere de la spital este trecut si tatal.Eu nu vroiam sa fie trecut el deloc ca sa am doar eu dreptul asupra copilului deoarece relatia noastra nu este deloc roz,certuri mai tot timpul este chiar si violent....dar d-na de acolo mi a spus ca trebuie sa vina si tatal sa semneze precum ca este de acord ca copilul sa fie pe numele meu.Fiind trecut si el ca tata ce pot face ca sa obtin doar eu custodia copilului.El este plecat din Franta si nu vrea sa-mi trimita procura sa pot pleca in Romania.Va multumesc! Soluția este la instanța din Franța. Solicitați să exercitați doar dvs autoritatea părintească sau ca locuința copilului să fie în România (dacă doriți să vă mutați în țară) ori suplinirea acordului dacă doriți doar să călătoriți cu copilul în afara Franței. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-10-2018 |
 | Mariana Vizitator |
| Buna ziua!Tatal copilul va veni sa mi dea procura ptr a putea merge in tara.Dar ca sa pot pleca din tara in Anglia cu copilul fara acordul lui,ce pot face?Va multumesc | |
|
|
|
16-10-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mariana a scris pe 16-10-2018: Buna ziua!Tatal copilul va veni sa mi dea procura ptr a putea merge in tara.Dar ca sa pot pleca din tara in Anglia cu copilul fara acordul lui,ce pot face?Va multumesc Pentru a putea calatori cu minorul fara a necesita acordul tatalui, trebuie sa obtineti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti sau sa formulati o ordonanta presedentiala pentru suplinirea acordului celuilalt parinte. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-10-2018 |
| Mariana a scris pe 16-10-2018: Buna ziua!Tatal copilul va veni sa mi dea procura ptr a putea merge in tara.Dar ca sa pot pleca din tara in Anglia cu copilul fara acordul lui,ce pot face?Va multumesc Formulați o acțiune în fața instanțelor din țară. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-12-2018 |
 | Ami Vizitator |
| Buna ziua. Daca minorul este incredintat mamei, prin hot jud ramasa definitiva si irevocabila, hotararea tine loc de acord al tatalui. Asta inseamna ca poate sa-i faca pasaport si sa plece in strainatate cu mama si hot jud (in original). Daca este custodie comuna, atunci trebuie procura(sau il da in judecata, din nou). | |
|
|
|
05-12-2018 |
| Ami a scris pe 05-12-2018: Buna ziua. Daca minorul este incredintat mamei, prin hot jud ramasa definitiva si irevocabila, hotararea tine loc de acord al tatalui. Asta inseamna ca poate sa-i faca pasaport si sa plece in strainatate cu mama si hot jud (in original). Daca este custodie comuna, atunci trebuie procura(sau il da in judecata, din nou). Dacă autoritatea părintească este exercitată în mod exclusiv nu mai este nevoie de declarație notarială prin care se exprimă acordul pentru călătoria cu minorul în străinătate. Nu același lucru se întâmplă în cazul autorității părintești exercitate în comun. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
06-12-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ami a scris pe 05-12-2018: Buna ziua. Daca minorul este incredintat mamei, prin hot jud ramasa definitiva si irevocabila, hotararea tine loc de acord al tatalui. Asta inseamna ca poate sa-i faca pasaport si sa plece in strainatate cu mama si hot jud (in original). Daca este custodie comuna, atunci trebuie procura(sau il da in judecata, din nou). Depinde de modul de exercitare al autoritatii parintesti. In cazul exercitarii exclusive a autoritatii parintesti, nu aveti nevoie de acordul tatalui pentru a calatori impreuna cu minorul, iar daca exercitarea este in comun, nu puteti scoate minorul din tara fara acordul tatalui. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-08-2021 |
 | Maria Vizitator |
| Buna ziua în primul rând să mă scuzați de roman Am divorțat de curând de fostul soț,din căsnicia aceea a rezultat o fetita, am divorțat în statul austriac custodia am reușit sa o obtin eu, acum întrebarea este, trebuie sa trimit în țară recunoașterea custodiei sau trebuie saa prezint Personal, cei de la ambasada miau spus ca nu pot face copilului nou pașaport fără custodie recunoscuta, va rog sa ma ajutați! | |
|
|
|
20-08-2021 |
| Maria a scris pe 20-08-2021: Buna ziua în primul rând să mă scuzați de roman Am divorțat de curând de fostul soț,din căsnicia aceea a rezultat o fetita, am divorțat în statul austriac custodia am reușit sa o obtin eu, acum întrebarea este, trebuie sa trimit în țară recunoașterea custodiei sau trebuie saa prezint Personal, cei de la ambasada miau spus ca nu pot face copilului nou pașaport fără custodie recunoscuta, va rog sa ma ajutați! Mergeti cu hotararea definitiva, legalizata si tradusa in limba romana, la Ambasada Romaniei, pentru a obtine emiterea pasaportului minorei. In situatia in care nu vor dori sa va emita documentele solicitate, va trebui sa promovati la instanta din Romania o actiune pentru recunoasterea hotararii straine si incuviintarea executarii in Romania a sentintei pronuntata de instanta straina. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |