|
21-05-2021 |
| Georgiana a scris pe 21-05-2021: Bună ziua,eu sunt in divorț cu soțul meu din 10.07.2020 încă divorț nu să finalizat nici in ziua de azi au fost 2 procese ambele amânat pana acum ,dar noi vrem sa divorț când mai repede pentru ca eu sunt însărcinată cu o altă persoană, noi nu mai locuim împreună din data de 21.09.2019,soțul a depus divorț, poate să il anuleaze să mergem la un notar să divorțăm de Comun acord, avocat dânsului având de la mine si declarație ca sunt deacord cu divorț dar tot nu se finalizeaza!Mulțumesc Puteți să divorțați la notar chiar dacă este un proces pe rol la instanță. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
21-05-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Georgiana a scris pe 21-05-2021: Bună ziua,eu sunt in divorț cu soțul meu din 10.07.2020 încă divorț nu să finalizat nici in ziua de azi au fost 2 procese ambele amânat pana acum ,dar noi vrem sa divorț când mai repede pentru ca eu sunt însărcinată cu o altă persoană, noi nu mai locuim împreună din data de 21.09.2019,soțul a depus divorț, poate să il anuleaze să mergem la un notar să divorțăm de Comun acord, avocat dânsului având de la mine si declarație ca sunt deacord cu divorț dar tot nu se finalizeaza!Mulțumesc Sotul poate renunta la judecata si ulterior puteti divorta la notar. Chiar daca reusiti sa divortati pana veti naste, copilul va fi trecut pe numele sotului, fiind conceput in timpul casatoriei, astfel ca va trebui ca ulterior sa promovati in instanta o actiune in tagada paternitatii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-05-2021 |
 | Georgiana Vizitator |
| Chiar dacă copiul este coneput după depunera de divorț și noi nu avem domiciul asemantor din 2019.Multumesc | |
|
|
|
21-05-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Georgiana a scris pe 21-05-2021: Chiar dacă copiul este coneput după depunera de divorț și noi nu avem domiciul asemantor din 2019.Multumesc Da, se vor aplica dispozitiile art 414 NCC: "(1) Copilul născut sau conceput în timpul căsătoriei are ca tată pe soţul mamei. (2) Paternitatea poate fi tăgăduită, dacă este cu neputinţă ca soţul mamei să fie tatăl copilului." | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-07-2021 |
 | Crina Vizitator |
| Bună ziua. Cum pot obține, un duplicat, a hotărâri de divorț, pierduta. Nu mai știu nr dosarului, și nici anul. Cam 20 ani în urma. Îmi trebuie pt reînnoit buletinul. Mulțumesc! | |
|
|
|
25-07-2021 |
| Crina a scris pe 24-07-2021: Bună ziua. Cum pot obține, un duplicat, a hotărâri de divorț, pierduta. Nu mai știu nr dosarului, și nici anul. Cam 20 ani în urma. Îmi trebuie pt reînnoit buletinul. Mulțumesc! Va trebui sa mergeti la arhiva instantei care a pronuntat divortul si sa cautati in opisuri numarul hotararii, apoi sa solicitati eliberarea unei copii a sentintei si ulterior legalizarea acesteia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-04-2022 |
 | Anisoara N Vizitator |
| Buna ziua am și eu o dilema și mai mult e dureros. Mama mea are handicap grav dar i s-a dat fără drept de însoțitor .Fiind grav e logic și normal ca trebuie însoțitor și atunci neavând ce face am recurs la judecată cu unitatea respectiva ce eliberează aceste acte .In instanța mama a câștigat dar ei au recurs la recurs și in final tot mama mea a câștigat .Și ne plimbam așa de un an timp in care mama a fost scoasă și din dreptul de handicap pentru ca acest dosar se reface după un an și cum se tot judeca de un an acum nici dosarul numai e valabil .A câștigat in Noiembrie 2021 și nici pana acum nu s-a redactat hotărârea ! Ni s-a spus atunci ca durează 30 de zile redactarea .Imaginați-va ca suntem in Aprilie ! Ieșind din dreptul de handicap și medicamentele sunt f scumpe . Ce putem face cu aceasta redactare ? Avocata ne-a spus ca poate sa dureze și un an și in cazul acesta ce face un bătrân fără asistenta permanenta? Cum putem avea aceasta redactare cât mai repede? | |
|
|
|
04-04-2022 |
| Faceți o cerere de urgentare a redactării motivat de ceea ce ați menționat. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-04-2022 |
| Anisoara N a scris pe 04-04-2022: Buna ziua am și eu o dilema și mai mult e dureros. Mama mea are handicap grav dar i s-a dat fără drept de însoțitor .Fiind grav e logic și normal ca trebuie însoțitor și atunci neavând ce face am recurs la judecată cu unitatea respectiva ce eliberează aceste acte .In instanța mama a câștigat dar ei au recurs la recurs și in final tot mama mea a câștigat .Și ne plimbam așa de un an timp in care mama a fost scoasă și din dreptul de handicap pentru ca acest dosar se reface după un an și cum se tot judeca de un an acum nici dosarul numai e valabil .A câștigat in Noiembrie 2021 și nici pana acum nu s-a redactat hotărârea ! Ni s-a spus atunci ca durează 30 de zile redactarea .Imaginați-va ca suntem in Aprilie ! Ieșind din dreptul de handicap și medicamentele sunt f scumpe . Ce putem face cu aceasta redactare ? Avocata ne-a spus ca poate sa dureze și un an și in cazul acesta ce face un bătrân fără asistenta permanenta? Cum putem avea aceasta redactare cât mai repede? Formulati o cerere de urgentare a redactarii hotararii, conform dispozitiilor art 426 NCPC: "(1) Hotărârea se redactează de judecătorul care a soluţionat procesul. Când în compunerea completului de judecată intră şi asistenţi judiciari, preşedintele îl va putea desemna pe unul dintre aceştia să redacteze hotărârea. (2) În cazul în care unul dintre judecători sau asistenţi judiciari a rămas în minoritate la deliberare, el îşi va redacta opinia separată, care va cuprinde expunerea considerentelor, soluţia pe care a propus-o şi semnătura acestuia. De asemenea, judecătorul care este de acord cu soluţia, dar pentru considerente diferite, va redacta separat opinia concurentă. (3) Hotărârea va fi semnată de membrii completului de judecată şi de către grefier. (4) Dacă vreunul dintre judecători este împiedicat să semneze hotărârea, ea va fi semnată în locul său de preşedintele completului, iar dacă şi acesta ori judecătorul unic se află într-o astfel de situaţie, hotărârea se va semna de către preşedintele instanţei. Când împiedicarea priveşte pe grefier, hotărârea se va semna de grefierul-şef. În toate cazurile se face menţiune pe hotărâre despre cauza care a determinat împiedicarea. (5) Hotărârea se va redacta şi se va semna în cel mult 30 de zile de la pronunţare. Opinia separată a judecătorului rămas în minoritate, precum şi, când este cazul, opinia concurentă se redactează şi se semnează în acelaşi termen. (6) Hotărârea se va întocmi în două exemplare originale, dintre care unul se ataşează la dosarul cauzei, iar celălalt se va depune spre conservare la dosarul de hotărâri al instanţei." | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-04-2022 |
 | Anisoara N Vizitator |
| Buna ziua revin la hotărârea judecătorească neredactata din data de 8/11/2021 avocata spune ca nu poți face cerere de urgentare a redactării ?!!!nu știu de ce ea spune ca a întrebat și nu merge e posibil sa fie așa?! Bai nu e pentru toată lumea așa pașii mai departe ? Numai înțeleg nimic! Lamuriti-ma va rog! | |
|
|
|
05-04-2022 |
| Evident că se poate face cerere de urgentare a motivării hotărârii, numai că aceasta se admite doar în cazuri speciale. Cazul dvs mi se pare special, fiind vorba despre o persoană bolnavă și având în vedere că hotărârea trebuia redactată până acum. Încercați să luați legătura cu un avocat care să vă redacteze această cerere, apoi o puteți depune personal. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-04-2022 |
| Anisoara N a scris pe 05-04-2022: Buna ziua revin la hotărârea judecătorească neredactata din data de 8/11/2021 avocata spune ca nu poți face cerere de urgentare a redactării ?!!!nu știu de ce ea spune ca a întrebat și nu merge e posibil sa fie așa?! Bai nu e pentru toată lumea așa pașii mai departe ? Numai înțeleg nimic! Lamuriti-ma va rog! In situatia in care avocata refuza sa formuleze aceasta cerere, puteti apela la serviciile altui avocat sau o puteti redacta chiar dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-06-2022 |
 | Stela Dobrică Vizitator |
| Buna ziua am și eu o antrebare pot sa plec din tara daca nu mea venit hotărârea judecătorească va rog frumos | |
|
|
|
24-06-2022 |
| Presupun ca este vorba despre o hotarare civila. Puteti pleca, insa va recomand sa rugati o persoana sa va ridice corespondenta, pentru a vi se comunica hotararea in timp util. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-06-2022 |
| Da am divorțat de soțul care am 2 copii cu iel și am câștigat și acum am aproape o lună de zile de când am trimis prin poștă actele și acum aștept hotărârea judecătorească | |
|
|
|
24-06-2022 |
| An cât timp Ami ajunge hotărârea judecătorească | |
|
|
|
24-06-2022 |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 24-06-2022: Presupun ca este vorba despre o hotarare civila. Puteti pleca, insa va recomand sa rugati o persoana sa va ridice corespondenta, pentru a vi se comunica hotararea in timp util. daa | |
|
|
|
24-06-2022 |
| Stela Dobrică a scris pe 24-06-2022: Da am divorțat de soțul care am 2 copii cu iel și am câștigat și acum am aproape o lună de zile de când am trimis prin poștă actele și acum aștept hotărârea judecătorească Termenul pentru redactarea hotararii este de 30 de zile de la data pronuntarii, insa de regula acest termen este depasit. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-07-2022 |
| Stela Dobrică a scris pe 24-06-2022: An cât timp Ami ajunge hotărârea judecătorească Depinde de data la care judecătorul redactează hotărârea. Puteți pleca din țară, dar înainte de asta rugați pe cineva să urmărească poșta și să vă comunice când ajunge hotărârea. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
23-07-2022 |
| Bună ziua, în cât timp se întârzie recunoașterea hotărârii judecătorească divorțului din Spania în România, divorțul este finalizat e irrevocable,este traducit și legalizat cu apostoliia de la Haga,a fost fost depus toate actele necesare în data de 21/07/2022 și eu sunt în Spania cu minorul am o urgență că trebuie să călătoresc în România cu copilul dar nu pot călători până când divorțul nu este recunoscut în România, vă rog frumos dacă mă puteți ajuta în cât timp poate dura recunoașterea divorțului și mulțumesc mult. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |