Forum avocaţi > Divort

Cheltuieli de judecata

14-05-2018

Buna ziua. As dori sa stiu daca la divort, cel care pierde procesul trebuie sa plătească si onorariul avocatului celeilate parti? Daca eu pierd trebuie sa plătesc si onorariul avocatului pe care l a avut sotul meu? Se plateste esalonat?
Răspunde
 14-05-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dacă pierdeți veți putea fi obligată la plata cheltuirlilor de judecată în cazul în care partea adversă solicită asta. Depinde dacă i se admite în totalitate cererea de chemare în judecată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-05-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca se solicita cheltuieli si daca pierdeți veti fi obligata la plata cheltuielilor.

Ele vor fi datorate din momentul ramanerii definitive a hotararii. Nu se platesc esalonat decat daca e de acord creditorul.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cheltuielile de judecata intra in sarcina partii care pierde, iar in cazul divortului acestea constau in onorariul avocatului si taxa judiciara de timbru.
Se poate solicita o esalonare a platii, in situatia in care partea care castiga va fi de acord cu acest lucru.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-05-2018
Vizitator
Buna ziua as vrea sa stiu e pot face in s8tuatia mea.. Eu am divorțat anu trecut cu 2 luni dupa ce am primit hotărârea acasa am născut a trebuit sa merg iar in instantă pentru ca nou nascutu să-mi poarte numele meu de fată dar in certificat a trecut tot numele fostului sot deșii el sa prezentat in instantă unde a spus că nu este copilul lui si nu dorește să-i poarte numele cu toate astea este trecut ca tată pe certificat.. Aș vrea sa stiu ce pot face ca eu sa am toate drepturile si sal scot pe fostu sot dw pe certificatul copilului pentru ca nu este tatal 'copilu purtand numele meu de fată. Astept un rasp. Va rog
Răspunde
 17-05-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca actiunea nu a avut ca obiect si tagada de paternitate e normal ca minorul sa aiba inca in certificat pe fostul soț.

Asa ca faceti acțiune de tagada, faceti test de paternitate la INML si abia apoi copilul va putea fi recunoscut de tatăl natural.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cojocarue444@gmail.com a scris pe 17-05-2018:
Buna ziua as vrea sa stiu e pot face in s8tuatia mea.. Eu am divorțat anu trecut cu 2 luni dupa ce am primit hotărârea acasa am născut a trebuit sa merg iar in instantă pentru ca nou nascutu să-mi poarte numele meu de fată dar in certificat a trecut tot numele fostului sot deșii el sa prezentat in instantă unde a spus că nu este copilul lui si nu dorește să-i poarte numele cu toate astea este trecut ca tată pe certificat.. Aș vrea sa stiu ce pot face ca eu sa am toate drepturile si sal scot pe fostu sot dw pe certificatul copilului pentru ca nu este tatal 'copilu purtand numele meu de fată. Astept un rasp. Va rog

Va trebui introdusa in instanta o actiune avand ca obiect tagada paternitatii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-05-2018

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua,

Trebuie sa introduceti in instanta ce va avea ca obiect tagada paternitatii.
In cadrul probelor se va face si testul de paternitate la INML, din care va reiesi daca este tatal copilului.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.