Forum avocaţi > Drept penal

As vrea sa stiu cand vin probele biologice de la lml

27-08-2018
Vizitator
Am condus sub influenta băuturilor alcolice si am intrat antrun gard avariandumi masina,am suflat an echilotest si a rezultat 0,80dar la sânge mi sa comunicat de către politistul care instrumentează cazul ca am avut o alcolemie de1,90-1,70 si procuroul atrimis probele la bucuresti la ina minovici pentru contraexpertiza,din aceasta cauza nu sa dat drumul la dosar ,eu neavând avocat,ce ma sfatuiti,ar trebui sa ami angajez un avocat
Răspunde
 27-08-2018

Cluj-Napoca
0743496349
avocat_carmenmatei@yahoo.com
Buna seara!

Daca aveti nevoie de consultanta juridica si nu ati mai avut probleme cu legea, nu cunoasteti procedurile, pasii de urmat, va puteti adresa unui avocat, aveti tot dreptul sa va asigurati apararea, sa propuneti probe, sa combateti probe.

Avocat Carmen MATEI
telefon: 0743496349*
e-mail: avocat_carmenmatei@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-08-2018
Vizitator
Va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.