Forum avocaţi > Drept penal

Acuzat pe nedrept de furt calificat

14-03-2014

Ce pot face daca am fost batuti si obligati de politie sa dam declaratii neadevarate? eu,fratele meu si un baiat am fost acuzati de furt calificat,deoarece numitul a zis ca ne-a vazut in curtea sa....
Eu si fratele meu am dat declaratii ca am intrat in curtea numitului, si am furat niste obiecte, iar C.I.P ne-a asigurat paza,am fost batuti,injurati si facuti in toate felurile de politistii din scornicesti,de la ora 10.00 dimineata pana 03.00 noaptea,am fost amenintati ca daca nu dam declaratiile care ziceau ei,ne baga la arest, iar in urma acestora,noi fiid ,,obositi" nemancati,nebauti apa,am scris declaratiile ca sa ne dea drumul. Acum am primit de la procuror o scrisoare in care scrie ca a inceput urmarirea penala, nu trebuia sa dam ultimele declaratii la procuror iar dupa sa inceapa urmarirea penala?
Tin sa spun ca noi nu am participat la asa zisu furt,iar C.I.P poate demonstra unde a fost in noaptea aceea,dar eu si fratele meu nu avem cum,ptc. stam in casa singuri iar bunica noastra in alta casa in aceeasi curte. numitul este bun prieten cu politistul din comuna,adica politistul i-a bani de la el,ca sa il lase sa mearga cu tractorul pe drum,
Eu sunt singurul dintre toti care are atencedente,am avut 1 an si 6 luni cu suspendare si 1 an cu incercare,dar au trecut toate. Ce se poate intampla cel mai rau?
Răspunde
 19-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cel mai rau se poate intampl asa fiti condamnati, dvs la pedeapsa cu executare datorita antecedentelor.

Cred ca ar trebui sa va angajati avocat. In cauza probe nu pot fi numai declaratiile dvs, in mod sigur sunt si alte probe, declaratii parte vatamata, martori, amprente etc. Actele dosarul ar trebui sa fie studiate de un avocat, avocat care are drept de acces la dosarul cauzei.

Numai astfel puteti fi sfatuit in deplina cunostinta de cauza.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.