Forum avocaţi > Drept penal

Penal contraanscris antedatat cu care s-a anulat un contract de v-c

09-03-2020
Vizitator
am dat in judecata doua av si pe fosta mea sotie cu mama ei care au facut un act fals antedatat cu care au anulat in ,,simulatie,,un act de v-c notarial. m-am dus in penal si procurorul de caz si prim procurorul au dat solutii de clasare pt fals. judecatorul a declinat la parchetul de pe langa cab ca erau doua av intimate. la parchetul de pe langa cab am primit clasarea dosarului pt intimatele de prof av si disjungerea la parchetul de pe langa jud sect 6, adica s-a trimis dosarul inapoi dupa ce le-au scos mincinos pe avocate. prucurorul de caz a mintit fiind mana in mana cu prim procurorul care i-a mai dat un dosar avand aceleasi intimate. initial nu a dorit conexarea dosarului dar ca nu cumva sa imi accepte instanta penaa i le-a dat aceluiasi avocat dar fara sa fie conexate. imi trebuie un avocat artagos, de preferat femeia,nu moale, care sa aiba puterea sa se ,,bata,, in art penale cu procurorul si prim procurorul in fata instantei penale de apel pentru ca toata ordonanta procurorului de caz este o minciuna ordinara. mi s-a respins si confruntarea cu intimatele si expertiza actului, si cererea actului la dosar pt a nu cumva sa deranjez pe cineva. aveti un astfel de avocat?
Răspunde
 27-04-2020

Bucuresti
0726831249
mihaeladruga2013@gmail.com
Impotriva Ordonantelor de clasare depuneti in termen plangere la instanta.
Daca analizand dosarul judecatorul va gasi motive de netemeinicie va va admite plangerea. Insa, totul se bazeaza pe probe si nu simple afirmatii,

av. Druga Mihaela
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.