|
11-07-2021 |
 | Dancaliniuc
|
| Buna ziua! Aș avea și eu o întrebare la voi:cineva din familie a câștigat un voucher eMag in valoare de 1000 lei,acel voucher fiind transmis pe mail de cei care au organizat concursul ,firma Caroli Foods,iar după vreo luna cănd a dorit să-l utilizeze a avut surpriza neplăcută să vadă că el e folosit.Le a sesizat cele spuse și ei au negat că l-ar fi folosit cineva din echipa lor,dar a indrumat-o să depună plângere la poliție. S-a deschis dosar penal și după câteva luni de ancheta s-a descoperit că ar fost un individ cu nume fals din București și acum politia a decis să se renunțe la urmărirea penală însă persoana care a câștigat voucherul a primit o citație în calitate de intimat cum că trebuie să se prezinte la tribunal și că e de acord sa se renunțe la urmărirea penală. Intrebarea e daca nu se va prezenta la proces i se poate întâmpla ceva(gen amenda penală sau altceva mai grav),zic asta că ea nu e in țară și nu ar veni deoarece își va pierde locul de munca pentru un caz pierdut/nerezolvat. Aștept răspuns. Ce înseamnă intimat,nu trebuia să fie reclamant că ea a depus plângere la poliție?? | |
|
|
|
12-07-2021 |
| Poate să trimită pe email o solicitare de judecare în lipsă. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
12-07-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Persoana vatamata, care a depus reclamatia, are calitatea de intimat in dosarul de instanta care urmeaza sa aprobe ordonanta procurorului de renuntare la urmarirea penala deschis inculpatului. Reclamanta initiala se poate prezenta ori nu, fara nicio consecinta sau poate cere judecarea in lipsa. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-07-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In situatia in care se dispune renuntarea la urmarirea penala, dosarul se trimite in instanta pentru confirmarea solutiei, iar prezenta partilor nu este obligatorie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-11-2022 |
 | Adrian Lia Vizitator |
| Buna ziua, Am primit o instintare sa ma prezint la tribunalul Bucuresti,intr-un dosar penal din 2006 in calitate de intimat.Petentul este persoana din acest dosar,care a cerut o contestatie in anulare.Este obligatorie prezenta mea in calitate de intimat? | |
|
|
|
09-11-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dancaliniuc a scris pe 11-07-2021: Buna ziua! Aș avea și eu o întrebare la voi:cineva din familie a câștigat un voucher eMag in valoare de 1000 lei,acel voucher fiind transmis pe mail de cei care au organizat concursul ,firma Caroli Foods,iar după vreo luna cănd a dorit să-l utilizeze a avut surpriza neplăcută să vadă că el e folosit.Le a sesizat cele spuse și ei au negat că l-ar fi folosit cineva din echipa lor,dar a indrumat-o să depună plângere la poliție. S-a deschis dosar penal și după câteva luni de ancheta s-a descoperit că ar fost un individ cu nume fals din București și acum politia a decis să se renunțe la urmărirea penală însă persoana care a câștigat voucherul a primit o citație în calitate de intimat cum că trebuie să se prezinte la tribunal și că e de acord sa se renunțe la urmărirea penală. Intrebarea e daca nu se va prezenta la proces i se poate întâmpla ceva(gen amenda penală sau altceva mai grav),zic asta că ea nu e in țară și nu ar veni deoarece își va pierde locul de munca pentru un caz pierdut/nerezolvat. Aștept răspuns. Ce înseamnă intimat,nu trebuia să fie reclamant că ea a depus plângere la poliție?? Nu, persoana vatamata nu va pati nimic daca nu se prezinta in acel dosar in care are calitatea de intimat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-08-2023 |
 | GogOaȘĂ ???? Vizitator |
| Bună ziua,am primit o citație în care sunt chemat în instanță ca INTIMAT în dosarul: Vătămare corporală de culpă. Menționez că sunt minor și până la data de prezentare voi împlini vârsta de 18 ani ceea ce presupune că voi fi judecat drept adult ?? Și aș mai avea o întrebare,în cazul în care nu mă voi prezenta se poate emite un mandat de aduce pe numele meu ? Stadiul procesual al dosarului:APEL | |
|
|
|
03-08-2023 |
| Fapta a fost comisa in minorat, deci vi se vor aplica prevederile legale pentru inculpatii minori, insa sfatul meu este sa va prezentati la termenul de judecata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-08-2023 |
| Trebuie să vă prezentați, în caz contrar veți fi adus cu mandar de aducere. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
14-03-2025 |
 | Manole ana maria Vizitator |
| Bună ziua am.primit o ciatie ca intimat ce înseamna | |
|
|
|
|
|