Forum avocaţi > Drept penal

Adresa buletin

16-10-2021

buna ziua, as avea o curiozitate, in cazul in care cativa ani, la adresa din buletinul meu nu locuia nimeni iar eu am stat in alt oras neavand acces la aceasta cutie postala(neavand nici lacat la ea), iar de vreo 6 luni am refacut buletinul pe adresa corecta unde stau, daca as fi primit la locatia veche/cutia postala vreo citatie sau vizita de la politie sau orice instiintare legat de vreo infractiune sau ceva ilegal din partea organelor legii in acea perioada cand nu locuiam acolo ,as mai fi primit acum si la adresa cea noua unde stau vreo instiintare sau vizita a politiei?
Răspunde
 17-10-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Andreicristi a scris pe 16-10-2021:
buna ziua, as avea o curiozitate, in cazul in care cativa ani, la adresa din buletinul meu nu locuia nimeni iar eu am stat in alt oras neavand acces la aceasta cutie postala(neavand nici lacat la ea), iar de vreo 6 luni am refacut buletinul pe adresa corecta unde stau, daca as fi primit la locatia veche/cutia postala vreo citatie sau vizita de la politie sau orice instiintare legat de vreo infractiune sau ceva ilegal din partea organelor legii in acea perioada cand nu locuiam acolo ,as mai fi primit acum si la adresa cea noua unde stau vreo instiintare sau vizita a politiei?

Daca sunteti cercetat pentru o fapta penala si instanta dispune citarea dvs, veti primi citatia la noua adresa, insa daca dosarul a fost finalizat si ati fost judecat in lipsa, nu veti primi retroactiv actele de procedura.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-10-2021

Va multumesc pentru raspuns.
Dar eu m-am referit daca as fi primit vreo citatie sau vizita din partea politiei la vechea adresa cand nu locuiam acolo, avand in vedere ca de 6luni am schimbat buletinul pe noua adresa si aici chiar locuiesc, as fi primit aici la noua adresa in cele 6 luni vreo instiintare la cutia postala sau vreo citatie de la politie sau as fi fost arestat pana acum banuiesc, daca as fi fost condamnat la vreo pedeapsa cu inchisoarea in vreun proces in care n-am fost prezent?
Imi cer scuze daca suna ciudat intrebarea mea, sunt curios cum functioneaza legile si vrea sa fiu precaut :)
Răspunde
 17-10-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Daca vreti sa stiti daca ati fost condamnat, solicitati cazierul judiciar.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Andreicristi a scris pe 17-10-2021:
Va multumesc pentru raspuns.
Dar eu m-am referit daca as fi primit vreo citatie sau vizita din partea politiei la vechea adresa cand nu locuiam acolo, avand in vedere ca de 6luni am schimbat buletinul pe noua adresa si aici chiar locuiesc, as fi primit aici la noua adresa in cele 6 luni vreo instiintare la cutia postala sau vreo citatie de la politie sau as fi fost arestat pana acum banuiesc, daca as fi fost condamnat la vreo pedeapsa cu inchisoarea in vreun proces in care n-am fost prezent?
Imi cer scuze daca suna ciudat intrebarea mea, sunt curios cum functioneaza legile si vrea sa fiu precaut :)

Daca s-a emis un mandat de arestare pe numele dvs, veti fi cautat de organele de politie la noua adresa.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.