|
11-05-2022 |
 | Giu
|
| Astăzi am primit o citație în calitate de petent și nu știu ce inseamna ,având obiectul dosarului plangere soluții de neurmarire/Netrimitere judecata art 340 NCPP,într un dosar penal.Este nevoie sa îmi iau avocat sau pot vb și singura.Multumesc | |
|
|
|
11-05-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Inseamna ca ati formulat o plangere penala, cazul a fost clasat prin ordonanta de procuror; ultetior ati facut plangere impotriva ordonantei de clasare, insa procurorul ierarhic a pastrat solutia de clasare; si, in final, v-ati plans instantei. De aceea aveti calitatea de petent. Cazul va fi judecat de judecatorul de camera preliminara de la instanta competenta sa judece in prima instanta infractiunea de care v-ati plans. Puteti vorbi si singura, daca dvs. v-ati facut toate plangerile pana acum. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
11-05-2022 |
 | Giu
|
| |
|
|
13-05-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Giu a scris pe 11-05-2022: Astăzi am primit o citație I calitate de petent și nu știu ce inseamna ,având obiectul dosarului plangere soluții de neurmarire/Netrimitere judecata art 340 NCPP,într un dosar penal.Este nevoie sa îmi iau avocat sau pot vb și singura.Multumesc In situatia in care considerati ca veti putea sustine plangerea impotriva solutiei singur, puteti merge in fata instantei fara avocat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-06-2022 |
 | Giu
|
| Bună ziua .Va rog ajutați ma.Am făcut plângere penala în 2019 ajutata de o dna avocata unde s a clasat cauza spunând ca fapta nu exista.Eu m am lăsat în baza d-nei avocat neștiind ca pot face plângere împotriva clăparii în termen de 20 zile.Acum în 2021 am făcut alta plângere penala dar cu acelasi rezultat fapta nu exista și a mai fost cercetat în 2019 pe aceeași tema.Acum am făcut singura contestatie în termen iar dosarul a ajuns în instanta.Eu am probe concrete am avut ieri primul proces am vb singura în instanta și s a amânat pe 7 07.2022.Am vre o șansă sunt cu dreptatea în mana iar partea adversa mi a cumpărat 9 avocati.Vreau sa se facă dreptate deoarece partea adversa și a căpătat dreptul de moștenitor inducând în eroare instantele civile iar în civil am făcut toate căile revizuire ,anulare în constatare.Ce mai pot face am înțeles ca dosarul legat de moștenire nu poate ajunge la Înaltă Curte la București.Se poate rejudecarea dosarul din nou?Va multumesc | |
|
|
|
24-06-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Speta dvs pare destul de complexa si pentru un raspuns pertinent trebuie analizata concret situatia de fapt. Referitor la dosarul penal, trebuie verificat daca au fost respectate procedurile legale, iar in ceea ce priveste hotararea civila, daca este definitiva poate fi atacata doar prin cai extraordinare de atac sau va puteti adresa la CEDO, daca v-au fost incalcate anumite drepturi. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-06-2022 |
 | Giu
|
| |
|
|
24-06-2022 |
 | Giu
|
| Bună seara dv pentru a ne ajuta cu dosar la Cedo dacă nu se rezolva cu penalul cât este onorariul? | |
|
|
|
25-06-2022 |
| Onorariile percepute de avocati difera in functie de complexitatea cauzei si de experienta profesionala, astfel ca va trebui sa contactati personal avocatul cu care doriti sa colaborati, pentru aflarea onorariilor. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-06-2022 |
 | Giu
|
| Bună ziua ma interesa dacă dv ați putea să ne reprezentați la cedo ? Dacă da va vom contacta sapt viitoare.Acum avem pe rol un dosar penal în care se da pronunțare pe 7 07.Si indiviziunea deschisa de partea adversa care practic a indus instantele de judecata în eroare obținându-si calitatea de moștenitor.Oare trebuie sa așteptăm să se termine ambele procese sau putem trimite deja la Cedo ? | |
|
|
|
28-06-2022 |
| Termenul pentru a va adresa la CEDO este de 4 luni de la data la care vi s-a comunicat hotararea definitiva. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-03-2025 |
 | Adi Vizitator |
| Bună ziua am calitatea de "pedent" in trun proces cu banca , aceasta find reprezentată de un executor public, imi puteti spune ce inseamna acest cuvânt " pedent" ? | |
|
|
|
27-03-2025 |
| Petent înseamnă reclamant, persoanã care pretinde un drept. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |