Forum avocaţi > Drept penal

Intretinere de relatii sexuale cu o minora

13-01-2013
Vizitator
De anul trecut de la inceputul lunii februarie am o prietena minora.Ea are 16 ani eu 20 dupa o saptamana de cand eram impreuna ea ma prezentat parintilor ei,eu am facut la fel.Parintii ei mau primit fara nici o retinere la ei mi-au dat voie sa dorm cu ea cateva nopti,au lasat-o sa doarma la mine cateva nopti,au lasat-o sa mearga impreuna cu mine la cabana de paste si la multe alte iesiri la verde impreuna cu prietenii nostri.Mam inteles foarte bine cu familia ei nu au avut nimic de obiectat in privinta mea am mers cu ei la munte si ne-au lasat sa dormim doar noi doi,la gratare si multe altele noi doi si familia ei.De saptamana asta el mi-a interzis sa ma mai vad cu ea si sa mai merg la ea in casa sau ea sa vina la mine pur si simplu nu ne-a mai dat voie sa ne mai vorbim.El ea zis fetei ca o sa o duca la medic sa ii scoate certificat medico-legal in legatura cu faptul ca nu mai este virgina si sa ma acuze pe mine de CORUPERE DE MINORI.Am purtat o discutie cu mama ei si mi-a zis ca daca el ma da in judecata pentru corupere de minori ea declara ca ei au fost de acord cu noi si ca stiau de noi ca am intretinut relatii sexuale,ea a zis ca declara la fel ca a fost de acord sa intretina relatii sexuale cu mine.Ce se poate intampla in caz ca el ma da in judecata si mama respectiv prietena mea declara cele spuse mai sus? Exista posibilitatea unui caz penal? Se poate sa ajung la inchisoare sau el nu are nici o sansa daca ele declara ca au fost de acord cu cele spuse mai sus.Va multumesc si respect pentru munca care o faceti!!!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.