Forum avocaţi > Drept penal

Ucidere in timp ce ma aparam

17-01-2013
Vizitator
Buna ziua,este un caz cam dificil,sper sa pot fi cit mai explicita, fratele meu este implicat intr-o crima in urmatoarele imprejurari:el cu mai multi baieti se aflau intr-o casa, se distrau acolo, si au fost atacati de alt grup in numar mai mare decit ei, care au venit inarmati peste ei.In timpul altercatiei a murit unul din cei care au atacat, iar fratele meu a recunoscut ca a dat si el in cel decedat si este retinut, in momentul de fata pt 29 zile.Au fost gasite urme de singe si par pe o bita, si de ale fratelui meu si de ale celui decedat, dar in autopsia facuta atunci decedatului este specificat, ca moartea a fost cauzata de un obiect contondent.Au fost si obiecte contondente la fata locului si fratele meu zice ca a dat decit cu bita.Cind s-a facut ancheta nu sa luat acel obiect contondent cu care a fost lovit decedatul, s-a luat altul pt ca acela a fost ascuns.Acum nimeni nu mai recunoaste nimic, toti spun ca nu au vazut nimic ca era intuneric, pt ca cei care au atacat ameninta ca ii omoara pe toti care se duc sa declare impotriva lor.Mai mentionez ca fratele meu nu a avut antecedente inainte, pe cind unii din cei care au atacat au mai multe dosare la comuna, care nu au ajuns la judet.Sa auzit ca au niste cunostinte pe la judet si se duc cu oi, porci,branza si scapa de fiecare data.Ce pot sa fac sa il ajut pe fratele meu?De unde sa incep ca nu am mai trecut prin astfel de situatii?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.