Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal deschis retroactiv dupa eliberarea conditionata din penitenciar

05-11-2024
Vizitator
Buna ziua, am si eu o intrebare dar intai vreau sa dau niste detalii despre contextul situatiei. Un prieten a avut o sentinta la inchisoare cu executare pe o perioada de sub 2 ani si a iesit din inchisoare cu eliberare conditionata dupa 1 an si 3 luni iar de cand a iesit a trecut aproximativ 1 an si 6 luni timp in care nu a mai avut nici o problema cu legea. Cand a fost retinut, a fost legitimat pe strada si politistii au realizat ca are un mandat de retinere si atunci l-au arestat. In acel moment el avea o cantitate mica (2-3 grame) de canabis asupra lui pe care politistii au confiscat-o dar nu i s-a intocmit dosar penal pentru aceasta fapta la momentul respectiv. Acum, dupa aproape 3 ani de cand s-a intamplat acea fapta, a fost sunat ca are un dosar penal pentru ea si ca trebuie sa se prezinte la sectia de politie, in calitate de suspect sa dea declaratie. Intrebarea mea este ce se poate intampla in acest caz? Este vreo posibilitate ca el sa fie retinut din nou si incarcerat? Avand in vedere ca fapta s-a intamplat inainte sa fie eliberat conditionat, dupa intelegerea mea a legii, nu ar trebui sa fie considerata recidiva. Ma puteti ajuta va rog sa inteleg mai bine situatia?

Va multumesc cu recunostinta!
Răspunde
 06-11-2024

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din păcate situația prietenului dvs este destul de delicată, iar fără o analiză completă a situației de fapt nu vă pot oferi un răspuns pertinent.

Sfatul meu este să meargă la declarații însoțit de un avocat, pentru o apărare eficientă.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-11-2024
Vizitator
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și face oamenii fericiți în relațiile lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să mărturisesc pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com SAU Telegram @solutionDD El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și este, de asemenea, perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
PROMOVARE 4 VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.