Forum avocaţi > Drept penal

Copil de 10 ani ,batut de unul de 17 ani

09-11-2014

In urma cu o luna de zile fetita mi-a fost batuta in curtea scolii unde invata de un baiat necunoscut in varsta de 17 ani . Toate s-au intamplat seara in afara orelor de curs . Am depus plingere la politie dar cazul se deruleaza foarte incet ,deoarece indivdul este cunoscut in zona mai avand si alte cazuri asemanatoare , dar politia il acopera destul de bine. Nu stim unde si ce sa facem , fiecare isi spune parerea in felul sau . Fetita a fost lovita cu pumnii si picioarele fara urmari grave ,doar cu o coaste fisurata . Politia a spus ca nu-i poate face nmk decat o amenda . Va rog frumos sa ma informati deoarece acest individ devine pericol public. Momentan am inaintat dosarul la judecatorie si as dori informatii sau daca am nevoie de un avocat . Sunt un om simplu ,dar respectivul este cunoscut pe plan local ,adica cu bani !!! Va multumim frumos !!!
Răspunde
 06-02-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua...pentru a putea stabili concret fapta savarsita este nevoie de un certificat medico legal prin care se stabilesc toate leziunile de care a suferit minora si zilele de ingrijiri medicale. In functie de zilele de ingrijiri medicale se stabileste de catre procurorul de caz infractiunea savarsita de baiatul de 17 ani.Cu privire la aceasta fapta este nevoie sa depuneti plangere penala inregistrata la Parchetul de pe langa Judecatorie. Prin aceasta plangere trebuie solicitat tragerea la raspundere penala a suspectului, repararea integrala a prejudiciului material cat si cel moral.Din cate imi povestiti acest baiat a avut si alte probleme asemanatoare, s-a mai confruntat cu legea penala, ceea ce dovedeste ca este un cunoscut al politiei si sigur nu este favorizat pentru comportamentul lui antisocial. Ca timp..cercetarea penala este destul de lunga, avand prioritate dosarale in care suspectul/inculpatul este arestat.
O coasta fisurata, la varsta de 10 ani, mi se pare o fapta foarte grava, dar cum v/am scris mai sus, certificatul medico legal, stabileste zilele de ingrijiri medicale si automat incadrarea juridica a faptei.
Va recomand sa luati legatura cu un avocat, pentru redactarea si sustinerea plangerii penale in fata organelor de cercetare penala. Avocatul avand dreptul sa formuleze cereri in aparare, si sa asiste la toate actele de urmarir penala...audiere de suspect, inculpat, martori.
Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 14-02-2015
Bucuresti
0728853601
gkonoselena@gmail.com
Daca ati depus plangere penala, sfatul este sa insistati din cand in cand la procurorul de caz, solicitand urgentarea solutionarii . Fapta este infractiune: Lovire si alte violente. Mai ales ca individual este cunoscut ca personaj negative. In situatia in care se dispune Neinceperea urmaririi penale (NUP), atunci faceti plangere impotriva acestei ordonante la procurorul ierarhic superior. Acest gen de indivizi trebuie pedepsiti pentru a nu savarsi mai tarziu fapte si mai grave!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.