Forum avocaţi > Drept penal

Amenitare prin telefon

01-03-2015
Timisoara
0721758395
gordanskukan@yahoo.com
Soacra si nevasts mia au un proces cu cumnatu pentru o mostenire.Ier ie forte agresiv impreuns cu fi. sei pe mine ma alovit cu pumni acum cateva ani dar me amenitat si cu morte si pe nevasta mia si cumnata.La sectie sa amusamalizat tot spun ca nuie nimica grav si daca sa intampla ceva sa sunam la 112.Si cumnata si nevasta mia au o registrare clara cu injuraturi si amenitari.Politai dela sectia zic ca iei decid daca ie ceva grav cu procuroru impreuna si asta nuie nimica. Varog daca poteti sa im dat un svat ce sa facem.Moltumesc
Răspunde
 02-03-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
inteleg ca domnul savarseste infractiunea de amenintare si posibil hartuire (telefoane dese cu amenintari).
pentru aceasta, apelati la un avocat din localitatea dvs, care sa va formuleze in termeni juridici plangerea penala. daca sunt amenintari care, cu adevarat sa creeze o stare de tensiune, posibil real pericol, atunci se va dispune in mod cert inceperea urmaririi penale

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-03-2015
Timisoara
0721758395
gordanskukan@yahoo.com
Va moltumesc frumos pentru svat dar problema ie la politie s procuratura .Am fost si la comadantu ijp care ie la puscarie acuma.Nu fac nimica sunt impreuna cu procurori.Am facut plangere si la dna .Cum ajung la sectie striga un politist aica nuie America am vrut sa spun da ce ie Afrika.Am fost batut cu pumni si scaunu si iei a spus ca am fost beat si ma am lovit singuri.Io nu beau nimic si am fost adus cu salvara unde mi a fost lovat sange si sa avasut ca nam nimic.De fapt cumnatu a fost beat si ie un alcolic.Ie terore .Am zis ca au un pistol cu gas si ca ma amenita cu iel am primit raspuns dela judet ca are permis de portat.In bataie de joc io stiu ca are permis dar nare voie sa amenite cu iel.Sunt mai multe dar asta ie.
Răspunde
 02-03-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
atunci este absolut necesar sa va sprijine un avocat

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.