Forum avocaţi > Drept penal

Sunt pe cale sa fiu dat afara din casa!

06-03-2015

Ma numesc alex,am 23 de ani si am o problema foarte mare...Am locuit in Bucuresti impreuna cu fratele meu, pana la varsta de 10,apoi ne-am mutat in provincie la mama tatalui meu.Dupa 3 ani parinti au divortat noi urmand sa fim in custodia tatalui [a fost alegerea noastra]. Acum 2 ani tatal meu a decedat in urma unui atac cerebral. Acum fratii tatalui meu vor sa dea afara din curte precizand ca nu avem nikiun drept in curte.Mentionez ca bunica traieste si este de acord cu alegerea fiilor. Eu pur si simplu nush ce sa fac pentru ca nu am unde ma duce. Rog un ras cat mai repede. multumesc anticipat.
Răspunde
 08-03-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
In masura in care tatal dvs.a avut un drept de proprietate in imobilul respectiv(casa+teren)dvs.il mosteniti in calitate de descendenti(mostenitori rezervatari) si inlaturati de la mostentire pe bunica dvs(ascendent privilegiat)si pe fratii fratii tatalui dvs.care sunt doar colaterali privilegiati.Conf.art.975(2) NCC"Descendentii defunctului inlatura mostenitorii din celelalte clase si vin la mostenire in ordinea proximitatii gradului de rudenie."Art.976(3) NCC"Ascendentii privilegiati si colateralii privilegiati vin la mostenire daca descendentii nu indeplinesc conditiile necesare pentru a mosteni.".Repet, cele de mai sus sunt valabile doar ptr.mostenirea ramasa in urma decesului tatalui dvs.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 13-03-2015

Nu a avut niciun drept de propietate sau ceva... insa noi am avut si avem grija de bunica, ptk copii vin pe aiki o data pe an...nu stiu ce pot face sa nu fiu dat afara...
Răspunde
 14-03-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Daca tatal dvs. nu a avut nici un drept nu aveti nici dvs.deoarece nu aveti ce mosteni.Daca copiii la care va referiti sunt copiii bunicii, ei in calitate de descendenti ai bunicii dvs.va inlatura de la mostenire pe dvs.nepoti, nu are nici un fel de importanta ca aveti grija de bunica dvs.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.