|
01-08-2015 |
 | Mika
|
| În câte ore , zile trebuie declarata la politie o altercație intre doua persoane pentru a fi luată ca o plângere penala? Pot fi acuzat la politie ca am bătut pe cineva acum mai bine de un an în condițiile în care se găsește și un martor sa declare incidentul după atâta timp? | |
|
|
|
03-08-2015 |
| 30 de zile de la data svarsirii faptei. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-08-2015 |
| Buna ziua! O plangere penala la organele de urmarire penala se depune in maxim 30 de zile de la data savarsirii faptei. Daca plangerea nu a fost depusa la momentul acela (respectiv in 30 de zile) va fi introdusa tardiv. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-01-2016 |
 | Eugenhalalae Vizitator |
| In cat timp se poate face plangere la politie pentru o bataie primita de la o persoana | |
|
|
|
15-01-2016 |
 | Eugenhalalae Vizitator |
| in cate zile poate sa depuna plangere o persoana care a primit o bataie si are zile de spitalizare | |
|
|
|
15-01-2016 |
| Potrivit art. 193 alin. 3 C.Pen., actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate, in cazul infractiunii de lovire sau alte violente. Raportat la art. 296 alin. 1 C.Pr.Pen. plângerea prealabilă trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei. In concluzie, pentru o lovire ce necesita ingrijiri medicale (cel mult 90 de zile) este obligatoriu sa se formuleze plangere prealabila in termen de 3 luni din ziua in care persoana vatamata a aflat despre savarsirea faptei. Cu stima, | |
|
|
|
30-11-2018 |
 | Vali Vizitator |
| Am fost agresata acum 20 de zile au fost anuntate organele in drept ulterior s a constatat ca falegele de la degetul mijlociu sunt rupte desi perioada in care degetul a fost pus in atela a trecut s a constat ca nu este vindecat si ca urmare mai este nevoie de inca21 de zile de stat de data asta cu palma in gips . Mai pot face acum plangere penala agresorului? Multumesc | |
|
|
|
30-11-2018 |
| Da puteti formula plangere penala pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente. Solicitati efectuarea unei expertize medico-legale pentru a se constata numarul total de ingrijiri medicale. Potrivit art. 296 alin. 1 C.Pr.Pen. plângerea prealabilă trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei. Succes! | |
|
|
|
30-11-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vali a scris pe 30-11-2018: Am fost agresata acum 20 de zile au fost anuntate organele in drept ulterior s a constatat ca falegele de la degetul mijlociu sunt rupte desi perioada in care degetul a fost pus in atela a trecut s a constat ca nu este vindecat si ca urmare mai este nevoie de inca21 de zile de stat de data asta cu palma in gips . Mai pot face acum plangere penala agresorului? Multumesc Puteti formula plangere penala in termen de trei luna de la data savarsirii faptei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-12-2018 |
 | Alina dr tr severin Vizitator |
| Buna ziua am f batuta de concubinul meu in timpul serviciului eu sunt angajata lui si am scos certificat medico legal si el ma tot ameninta in continu sa nu depun plangere ,lui ii este frica pentru ca are deja dosar penal pt ca a f prins beat la volan si iau dat 1 an cu suspendare doi ani fara abateri si pe langa asta mai are si din urma ,eu as vrea sa aflu daca ce are el acum si eu as depune plangere ce ar pati | |
|
|
|
12-12-2018 |
| Alina Dr Tr Severin a scris pe 12-12-2018: Buna ziua am f batuta de concubinul meu in timpul serviciului eu sunt angajata lui si am scos certificat medico legal si el ma tot ameninta in continu sa nu depun plangere ,lui ii este frica pentru ca are deja dosar penal pt ca a f prins beat la volan si iau dat 1 an cu suspendare doi ani fara abateri si pe langa asta mai are si din urma ,eu as vrea sa aflu daca ce are el acum si eu as depune plangere ce ar pati Buna ziua, exista riscul daca il va gasi vinovat, sa i se dea o pedeapsa cu executare pentru loviri si alte violente, pedeapsa la care se va adauga si anul luat cu suspendare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
13-12-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Alina Dr Tr Severin a scris pe 12-12-2018: Buna ziua am f batuta de concubinul meu in timpul serviciului eu sunt angajata lui si am scos certificat medico legal si el ma tot ameninta in continu sa nu depun plangere ,lui ii este frica pentru ca are deja dosar penal pt ca a f prins beat la volan si iau dat 1 an cu suspendare doi ani fara abateri si pe langa asta mai are si din urma ,eu as vrea sa aflu daca ce are el acum si eu as depune plangere ce ar pati Pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, concubinul risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda. Daca acesta se afla in termenul de incercare, la finalizarea dosarului i se va revoca beneficiul suspendarii, i se va retine recidiva, cele doua pedepse se vor aduna, iar pedeapsa rezultanta urmeaza a se executa in regim de detentie. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-05-2019 |
 | PERICLEANU Vizitator |
| Buna seara!Am si eu o intrebare:In cat timp poti sa pui o plangere la politie pentru spargerea unei case?Multumesc! | |
|
|
|
28-05-2019 |
| PERICLEANU a scris pe 28-05-2019: Buna seara!Am si eu o intrebare:In cat timp poti sa pui o plangere la politie pentru spargerea unei case?Multumesc! Termenul pentru formularea plangerii este de 3 luni de la data la care s-a comis infractiunea sau de la data la care persoana vatamata a aflat despre comiterea infractiunii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-05-2019 |
 | Claudiu Vizitator |
| Vreau sa va aduc la cunoștință că pe data de 26 mai acum când a fost votarea am fost bătut de de niste indivizi erau 5 la număr am luat două lopeți an spate și mi sa injectat un ser.indivizii erau de etnie tigani romanizați.Acești indivizi au venit cu un Mercedes de culoare neagră și au mâncat și au băut la firma Diniș care sânt și ei cu PSD.de fapt toți sânt PSD a ncepand cu Cornel Hamza și inclusiv ginerele lui Gurguitu Ionuț și patronul firmei Dunis unde au băut și mâncat acei țigani romanizați la restaurant ultima dansului.eu fiind băut am venit la acel bar acei indivizi mi-au aratat portbagajul Mercedesuri plin cu bani după care eu am zis niste cuvinte la adresa PSD.am zis acei bani sânt de la hoții din PSD.Și eam făcut hoți.dupa care m-au luat la bătaie mi-au dat două lopeți pe spate și mi-au injectat un ser an spinare.la noi an satul Nu ești comuna Ivești daca mă duc cu plângerea asta nu fac nimik că toți sânt PSD iar și politia vine și bea și mănâncă la acel restaurant.se poate verifica ne acelei mașini an care erau țiganii de la care am luat bătaie după camerele de luat vederi care sânt montate pe stâlpi la bariera calea ferată.Vreau sai dau an judecata dar an dat la mine o sămi tina dosarul pe lola.acei țigani cu portbagajul Mercedesuri plin cu bani are legătură cu primaru care este PSD .Bănuiesc caituiau iernii să aleagă PSD.ce mă sfătuiți să fac .Va mulțumesc frumos. | |
|
|
|
30-05-2019 |
 | Claudiu Vizitator |
| Specific că sânt din județul Galați sat Bucestii.Cornel Hamza primar ivești PSD ginerele lui Gurguitu Ionuț șef pe toată politia de pe 14 sate inclusiv satul Bucesti firma Dunis restaurant bar patron Luca Lili rețea de magazine an sat la noi PSD .Indivizii cu Mercedes de la care am luat bătaie sânt PSD puși de Primar sa mituiască oamenii an ziua alegerilor eu așa cred de oarece am fost bătut de aceștia când am zis că sânt hoți din PSD când mi-au arătat portbagajul Mercedesului plin cu bani.banii erau legati an baloturi .la noi an sat nu fac nimic dacă depun plângere.ca toți sânt PSD.acesti indivizi țigani au arătat acei bani la mai multe persoane de la noi din sat asta fiind an ziua alegerilor spre seara la ora 7. | |
|
|
|
30-05-2019 |
| Buna ziua, depuneti plangerea la Parchetul de pe langa judecatoria Galati. Mergeti si la IML pentru o expertiza. Apoi depuneti si rezultatul expertizei, la dosarul ce se va forma in urma plangerii depuse. Contactati un avocat din judetul Galati care sa se ocupe de plangerea dvs. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-10-2019 |
 | Georgeta Vizitator |
| Buna ziua! Doresc sa fac si eu o plangere penala impotriva sorei si a cumnatului meu.Sa intamplat pe 18 sept 2019.Aceștia au venit la domiciliu meu mi au adresat jigniri amenintari m au tras de tricou mi au spus ca mi shimba dantura ca mi strica actul la casa M au luat de mana spunandu mi.sa ies afara din propria locuință Mi au adresat cuvinte ca.. Prostituata curva si multe altele carre nu pot sa le scriu.Va multumesc | |
|
|
|
08-10-2019 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Mergeti la sectia de politie de care apartineti si depuneti cererea, relatand cele patite. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
09-10-2019 |
| Georgeta a scris pe 08-10-2019: Buna ziua! Doresc sa fac si eu o plangere penala impotriva sorei si a cumnatului meu.Sa intamplat pe 18 sept 2019.Aceștia au venit la domiciliu meu mi au adresat jigniri amenintari m au tras de tricou mi au spus ca mi shimba dantura ca mi strica actul la casa M au luat de mana spunandu mi.sa ies afara din propria locuință Mi au adresat cuvinte ca.. Prostituata curva si multe altele carre nu pot sa le scriu.Va multumesc Formulati o plangere penala impotriva celor doi agresori, in termen de 3 luni de la data comiterii infractiunii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |