Forum avocaţi > Drept penal

Punere dosar pe rol

24-08-2015

Buna ziua,

Am facut 2 plangeri penale, din cate stiu s-a facut rechizitoriul daca zic bine, exista deja numar de dosar, dar inca sunt in asteptare.
Eu m-am gandit sa merg in audienta la procurorul de la Parchet si sa-i spun motivele pentru care doresc sa se puna mai repede pe rol.
Exista posibilitatea sa se puna mai repede pe rol?

Mentionez ca faptele pentru care am facut plangerile penale sunt mai vechi, dar solutionarea lor are legatura cu alte fapte care se fac in prezent, iar eu sunt prejudiciat. Posibil ca atunci cand vor ajunge pe rol (peste luni, ani) sa nu se mai poata face nimic.

Multumesc !
Răspunde
 25-08-2015
Vizitator
Rechizitoriul se face atunci cand se trimite persoana in judecata.
Nu sunteti bine informat.

Depuneti un memoriu prin care precizati motivele pe care le considerati pertinente pentru urgentarea cercetarii.

Av. Claudiu Lascoschi
Baroul Bucuresti
Răspunde
 26-08-2015

Multumesc pentru raspuns.

Memoriul este ceva tipizat sau trebuie sa-l fac eu ?
Trebuie neaparat facut memoriu sau este bun daca reusesc sa intru in audienta, adica sa spun motivele verbal?
Răspunde
 28-08-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Cel mai indicat este sa depuneti un memoriu.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-08-2015

Buna ziua ,ma puteti ajuta si pe mine sa imi spuneti ce pasi trebuie urmati dupa ce am facut doua planceri la politia locala de amenintare si nerezolvand nimic ,dupa care persoana reclamata a intervenit facand amenintari in curre ai distrugand un gardur amenintand cu moartea parinti mei ,facand a treia plangere penala de aceasta data de distrugere si amenintare cu moartea,dar deja a trecut mai bine de o luna si nici un martor nu a fost audiat .persoana reclamata e pompier mai concret si trebuie judecat de parchetul militar ,dar politia locala ori incearca sa acopere plangerea ca si celelalte doua zicandumi ca ei decid dac dau mai departe dosarul sau nu .imi puteti spune ce pot face sau ce fac ei e ilegal si ar trebui sa apelez la un avocat ,cu stima valentin.
Răspunde
 30-08-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Trebuie sa faceti un memoriu la parchetul militar,aratand ca, se tergivereseaza o solutie la plangerile dvs.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 30-08-2015

Dar problema e ca eu momentan nus in romania ce as putea face in acest caz?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.