Forum avocaţi > Drept penal

Vatamare corporala

29-10-2015
Vizitator
Buna ziua,Acum 4 ani am fost martor la un incident de vatamare corporala din culpa , care a ajuns in Tribunal recent.. Am dat o declaratie la mom respectiv si am sustinut-o si in timpul procesului, fiind convins de marturia mea. Inculpatul a fost condamnat la plata unei sume de bani, din cate am aflat ulterior.
Acum, acelasi inculpat a dat in judecata toti martorii pt marturie mincinoasa,inclusiv pe mine.
Participand din nou la investigatiile acelui caz, am realizat ca nu mai stiu multe detalii ! ( ex. distantele dintre mine si parti, pozitia inculpatului fata de reclamant, etc) fapt care ma face sa cred ca nu am vazut exact momentul vatamarii (este vorba de o altercatie intre 2 vecini de la munca (chiriasi ai aceluiasi spatiu) care s-au certat, injurat si imbrancit ,iar unul dintre ei si-a rupt piciorul necesitand o interventie) .
Este pos ca eu sa fi fost influentat de catre ceilalti martori si sa merg in aceeasi directie cu ei, astazi parca mi-a fost spalat creierul si nu mi mai amintesc aproape nimic de la acel incident! In acelasi timp, nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta.. asta ma roade mai mult decat orice si nu mi gasesc linistea!
Intrebarea mea este , pot astazi sa-mi schimb declaratia intr-un proces deja inchis? este hotararaea judecatorului definitiva? Ce mi se poate intampla in acest caz?

Cu multumiri.
Răspunde
 30-10-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
asta trebuia sa va ganditi de la inceput. daca va schimbati declaratia va dati de gol

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-11-2015
Vizitator
Fetita mea a fost agresata fizic, umilita, jignita, batuta...si multe altele, DE CATRE IUBITUL EI
AM NEVOIE DE UN AVOCAT, DAR CARE SA MA REPREZINTE CORECT!!
DE O SAPTAMANA NU MA DECID CE AVOCAT SA ANGAJEZ..
AM AUZIT TOT FELUL DE SITUATII( STITI CE INSINUEZ).
VA ROG ...AM NEVOIE DE UN SFAT CORECT.
MULTUMESC CELOR CARE MA POT AJUTA SAU SFATUI!
Răspunde
 18-11-2015
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Cele descrise de dvs. s-ar incadra la mai multe infractiuni:lovire sau alte violente,vatamare corporala.Detaliati fiecare fapta pe rand.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 19-11-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
După trecerea unei perioade de 4 ani este firesc ca unele detalii despre ceea ce s-a întâmplat să le fi uitat. Dacă vă considerați de bună credință, ar trebui să aveți mai multă încredere în ceea ce ați declarat la acel moment în care evenimentul era recent și era puțin probabil să uitați detalii.
Vă faceți procese de conștiință degeaba și, în plus, riscați să vă creați mari probleme.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-12-2015

Detaliile unui incident la care a asistat un martor ocular se uita in timp. Asta este si motivul pentru care organele de ancheta au obligatia de a administra proba testimoniala imediat ce este posibil dupa data savarsirii faptei. Si in cazul dumneavoastra , ca in cazul tuturor martorilor cu cat trece timpul cu atat detaliile pe care le cunosteati nu le mai aveti intiparite clar in memorie, fapt care va creaza o stare de nesiguranta.

Daca la acel moment ati spus adevarul nu aveti de ce sa va faceti griji.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.