Forum avocaţi > Drept penal

Tulburarea linistii

05-01-2016

Buna seara.De cativa ani ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai acuta.In urma cu cativa ani,mi s-a cerut acordul scris pentru ca in apartamentul de deasupra sa fie amenajat un cabinet de avocatura.Am semnat dupa care am primit si rasplata.Distinsa doamna avocat,iubitoare in exces de caini si pisici fara stapan pe care le aduna si le adaposteste in acest apartament.Zi,noapte,sarbatori sau nu,am parte de un adevarat concert.Mai nou taie cu satarul ciolane pe care le fierbe pt.animalele ei.Cand mi-e lumea mai draga si ma pun la masa cu familia,se apuca de taiat,zilnic!E ca si cand te-ar bate cineva cu o scandura in cap.Am incercat impreuna cu alti vecini si cu administratorul blocului sa o facem sa inteleaga ca pasiunea exagerata a dansei ne deranjeaza.Mentionez ca de cand a "inmultit"animalele,locuieste in acest apartament pe care l-a transformat efectiv in padoc.De o buna perioda de timp (mai ales vara) dupa ce ii tunde,scutura parul pe geam si care ajunge in balconul meu.Am chemat de nenumarate ori Politia,am facut sesizari catre Primarie,DSP si Politie Locala dar,datorita calitatii pe care o are,nimeni nu ia nici o masura.Pur si simplu le este frica sa nu le faca ea plangeri.Va rog sa-mi oferiti o solutie legala pentru a putea scapa de acest calvar.Va multumesc anticipat.
Răspunde
 06-01-2016
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

Va recomand sa apelati la serviciile unui avocat . In cazul in care nu doreste amiabil sa renunte la animale , va ramane optiunea sa o chemati in judecata .

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 06-01-2016

Sunt doi avocati,usa in usa cu ea dar din colegialitate nu intervin.Impreuna cu administratorul blocului ne-am gandit sa depunem o sesizare scrisa la Barou si una la Tribunalunde lucreaza sotul ei si sa iincercam cu ajutorul lor,cumva, sa discute cu ambii si sa se rezolve situatia.Cei de la Polite mi-am spus ca le eate frica sa o sanctioneze deoarece le face plangere penala pt.abuz.Primaria ne-a comunicat ca singura solutie este instanta de judecata dat fiind faptul ca este vorba de o proprietate privata.DSP-ul ne-a comunicat ca nu au o baza legala pt.a actiona.Eu sunt proprietar,ea chiriasa.....pe proprietar nu-l intereseaza,el e bucuros ca ii plateste chiria dublu fata de pretul pietei.Orasul e mic,toti avocatii se cunosc intre ei si nimeni nu ne va oferi o solutie care sa aiba un final fericit.Daca ar fi sa apelam la ajutorul instantei de judecata,in ce articole ne-am putea incadra?Multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.