| Buna seara.De cativa ani ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai acuta.In urma cu cativa ani,mi s-a cerut acordul scris pentru ca in apartamentul de deasupra sa fie amenajat un cabinet de avocatura.Am semnat dupa care am primit si rasplata.Distinsa doamna avocat,iubitoare in exces de caini si pisici fara stapan pe care le aduna si le adaposteste in acest apartament.Zi,noapte,sarbatori sau nu,am parte de un adevarat concert.Mai nou taie cu satarul ciolane pe care le fierbe pt.animalele ei.Cand mi-e lumea mai draga si ma pun la masa cu familia,se apuca de taiat,zilnic!E ca si cand te-ar bate cineva cu o scandura in cap.Am incercat impreuna cu alti vecini si cu administratorul blocului sa o facem sa inteleaga ca pasiunea exagerata a dansei ne deranjeaza.Mentionez ca de cand a "inmultit"animalele,locuieste in acest apartament pe care l-a transformat efectiv in padoc.De o buna perioda de timp (mai ales vara) dupa ce ii tunde,scutura parul pe geam si care ajunge in balconul meu.Am chemat de nenumarate ori Politia,am facut sesizari catre Primarie,DSP si Politie Locala dar,datorita calitatii pe care o are,nimeni nu ia nici o masura.Pur si simplu le este frica sa nu le faca ea plangeri.Va rog sa-mi oferiti o solutie legala pentru a putea scapa de acest calvar.Va multumesc anticipat. |
|