Forum avocaţi > Drept penal

Prescrierea faptelor penale - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 06-05-2014
Vizitator
Buna seara va rog sa ma ajutati cu o prob ce pedeapsa se aplica la 8 ,9 zile de ingrijiri medicale pe noul cod penal fara sa am antecedente penale
Răspunde
 11-05-2014
Vizitator
Buna seara! Dna avocat, fratele meu a fost implicat intr-un dosar ce s-a finalizat cu pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu suspendare si 5 ani de incercare, dar si cu plata a catorva cheltuieli. Momentan este plecat din tara si as dori sa-mi raspundeti la cateva intrebari daca se poate :
-daca revine in tara in acesti 5 ani il opreste la vama?(in hotarare nu este specificata interdictia de a parasi tara)
-daca mai are alte datorii precum kruk, Cosmote si altele il afecteaza cu ceva ?
-ce se intampla daca nu plateste sumele stabilite in hotarare?
-ce trebuie sa faca in acesti 5 ani de incercare?
Va multumesc anticipat !
Răspunde
 07-08-2014
Vizitator
Buna ziua ! Sotul meu are condamnare de 3,8 luni pentru doua fapte de furt calificat .Prima condamnare a fost de 3 ani cu suspendare , iar cea de-a doua de 8 luni .Precizez ca faptele au fost comise in 2008 si respectiv in 2009 .Acum doua saptamani a fost arestat . M-ar interesa daca ar putea beneficia de prescrierea faptei sau de de altceva .... macar sa-i mai mai micsoreze pedeapsa ...! Va multumesc !
Răspunde
 10-08-2014
Bucuresti

nu au fost prescrise

Răspunde
 15-11-2014
Vizitator
as avea o rugaminte am fost dat prin interpol eu ma aflu in spania am fost arestatde politia spaniola pentru a ma trimite in romania dar la judecata care miau facuto aici mau lasat liber am 1.6 luni cu executare din 2009 ati putea sami spuneti cand se prescrie a fost doar conducere fara accident si alte va multumesc
Răspunde
 26-01-2015
Vizitator
inculpat 4 infractiuni de furt prev de art 228 al1Cpcu aplicart 35al 1Cp toate cu aplic art 38 al 1 Cp si art 5Cp .cum credeti ca scap sa imi zica si mie cineva va rognu am mai fost arestat.mai am amenzi administrative
Răspunde
 26-01-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
dupa parerea mea, veti primi cativa ani cu executare :(

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2015
Vizitator
buna ziua o antrebare daca se poate an 2001 mam liberat din anchisoare am avut o condamnare de 1an 3luni pt furt an 2004 am fost condamnat la 4 luni pt scandal dar am fost gratiatde presedintele romaniei antrebarea mea este se prescrie sau trebuie sa fac reabilitarea pt avea cazierul curat va multumesc
Răspunde
 01-02-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
verificati-va cazierul, daca nu s-a curatat, trebuie reabilitare

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-05-2016
Vizitator
Buna seara am si eu o antrebare dacă m-a puteți lămuri as vrea să-l aduc pe soțul meu an Anglia si are o fapta de făcut pentru cărți de credit nu știu cum se numește in termenul dumneavoastră si cei care a fos cu el au avut 13 luni si le-a dat la jumate 6 luni jumate problema este ca soțul meu nu a mai fost de 6 ani aici si nu știu cum sa aflu dacă mai face pedeapsa sau nu ,,, nu a mai avut o alta infracțiune aici este pentru prima data va mulțumesc
Răspunde
 10-06-2016
Vizitator
Buna ziua! As dori o informatie! Daca am savarsit furturi pe teritoriul spaniei cu 5 ani in urma, acum m-ai pot pkeca in spania sa muncesc legal?
Răspunde
 11-06-2016
Vizitator
Buna ziua
as dori sa stiu ce se poate face cand un detinut a indeplinit timpul de condamnare si nu este eliberat la timp?
cum se poate face contestatie?
multumesc
laura
Răspunde
 12-06-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Laura a scris pe 11-06-2016:
Buna ziua
as dori sa stiu ce se poate face cand un detinut a indeplinit timpul de condamnare si nu este eliberat la timp?
cum se poate face contestatie?
multumesc
laura

Se depune cerere la judecatorul de drepturi si libertati. La instanta de executare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-06-2016
Vizitator
In cât timp se prescrie o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere de 6 luni plus 70 zile in folosul comunitatii
Răspunde
 16-06-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Filip Emilian a scris pe 16-06-2016:
In cât timp se prescrie o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere de 6 luni plus 70 zile in folosul comunitatii

Temenul de prescriptie a executarii pedepsei este de 5 ani, la care se adauga durata pedepsei ce urmeaza a fi executata, in cazul dvs. daca pedeapsa este de 6 luni, prescriptia intervine dupa 5 ani si 6 luni de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-12-2016
Vizitator
Am si eu o intrebare,,,,in 2006 am comis o infractiune de furt,, pana in 29 noiembrie anil acesta nu am mai auzit nimic, doar ca pe 29 mia spus un vecin ca ma cautau mascatii acasa,,,ma puteti ajuta?
Răspunde
 03-12-2016

Bucuresti
Facebook
Blondu a scris pe 02-12-2016:
Am si eu o intrebare,,,,in 2006 am comis o infractiune de furt,, pana in 29 noiembrie anil acesta nu am mai auzit nimic, doar ca pe 29 mia spus un vecin ca ma cautau mascatii acasa,,,ma puteti ajuta?

Cu ce sa va ajutam????

S-a pronuntat o sentinta in urma infractiunii de furt din 2006 ???

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-12-2016
Vizitator
Buna ziua. Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca s-a aprobat gratierea? Din cate am auzit s-ar putea aproba la inceputu anului urmator. Va multumesc
Răspunde
 04-12-2016

Bucuresti
Facebook
Luca Daniel a scris pe 03-12-2016:
Buna ziua. Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca s-a aprobat gratierea? Din cate am auzit s-ar putea aproba la inceputu anului urmator. Va multumesc

Nu, nu s-a aprobat gratierea.
Nu sunt sanse nici la inceputul anului viitor,
Discutiile sunt cu privire la reducerea zilelor de pedeapsa de executat pentru condamnatii care sunt incarcerati in conditii improprii. Dar, cu privire la gratiere inca nu exista discutii.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-01-2017
Vizitator
Salut as vrea și eu sa știu am o condamnare în Franța pentru furt după că-ți ani se prescrie
Răspunde
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.