Forum avocaţi > Drept penal

Unde se depune o plangere penala

20-09-2013
Vizitator
Eu sunt intr-un proces de partaj cu fostul meu sot.Avem o casa cu teren ,un apartament la oras(cluj napoca),o masina pe care a vândut-o. Terenul cu casa sunt intr-un sat, terenul a fost cumparat de tatal meu,existând documente pe numele tatălui meu.,scrise de fostul meu sot cu mâna lui.Fostul meu sot a facut un alt contract de vânzare cumpărare si persoanele ,care l-au vândut i-au semnat,pentru ca,noi eram in relatii matrimoniale f bune si am inceput sa construim casa pe teren.Pe vremea aceea era politist.....N-am stiut pana acum ce-a facut el,dar dupa divort ,eu l-am putut intabula pe mine,pe numele de fata,pentru ca cererea de titlu a fost facuta pe numele meu. Vreau sa fac o plângere penala impotriva lui si vreau sa stiu cum procedez,pasii pe care trebuie-i urmez. Daca gasesc ,cumpărător ,pot sa-l vând sau pot sa-ll trec pe cele doua fete,ale noastre?mentionez,ca persoanele care ne-au vândut terenul traiesc si sunt martorii de fata! mmultumesc
Răspunde
 15-11-2013
Cluj-Napoca, Alba Iulia
0744771378
av.ioanabalc@yahoo.com
http://www.clujavocat.ro/
Elena Chifor a scris pe 20-09-2013:
Eu sunt intr-un proces de partaj cu fostul meu sot.Avem o casa cu teren ,un apartament la oras(cluj napoca),o masina pe care a vândut-o. Terenul cu casa sunt intr-un sat, terenul a fost cumparat de tatal meu,existând documente pe numele tatălui meu.,scrise de fostul meu sot cu mâna lui.Fostul meu sot a facut un alt contract de vânzare cumpărare si persoanele ,care l-au vândut i-au semnat,pentru ca,noi eram in relatii matrimoniale f bune si am inceput sa construim casa pe teren.Pe vremea aceea era politist.....N-am stiut pana acum ce-a facut el,dar dupa divort ,eu l-am putut intabula pe mine,pe numele de fata,pentru ca cererea de titlu a fost facuta pe numele meu. Vreau sa fac o plângere penala impotriva lui si vreau sa stiu cum procedez,pasii pe care trebuie-i urmez. Daca gasesc ,cumpărător ,pot sa-l vând sau pot sa-ll trec pe cele doua fete,ale noastre?mentionez,ca persoanele care ne-au vândut terenul traiesc si sunt martorii de fata! mmultumesc
Ce povestiti nu prea se leaga, poate nu ati inteles bine ce s-a intamplat. Nu se poate vinde un teren fara sa mergi la notar asa ca daca sotul a facut contract de vanzare-cump de mana nu e valabil.
Plangerile penale se fac la Parchet(de ex parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca daca locuiti in Cj) dar pt ce vreti plangere? Nu prea se intelege ce doriti.

Av. Ioana Bâlc
BAROUL CLUJ
Facebook: Avocat Cluj
www.clujavocat.ro
Răspunde
 09-10-2015
Vizitator
Posed o actiune mostenita de la tata-l meu la fosta comcereal actual-ul Ameropa Grains SA si nustiu cum Ameropa Grains SA a intra-t in posesia acestei actiuni fara a detine actu original si fara semnatura tatalui meu sau al meu care sunt singurul mostenitor,actiunea originala o posed eu .Tatal meu decedand in anul 1996.
Răspunde
 10-10-2015
Vizitator
Fezazi Edis a scris pe 09-10-2015:
Posed o actiune mostenita de la tata-l meu la fosta comcereal actual-ul Ameropa Grains SA si nustiu cum Ameropa Grains SA a intra-t in posesia acestei actiuni fara a detine actu original si fara semnatura tatalui meu sau al meu care sunt singurul mostenitor,actiunea originala o posed eu .Tatal meu decedand in anul 1996.
Ameropa Grains SA
Răspunde
 21-07-2018
Vizitator
Buna ziua,

Pot trimite o plangare penala prin intermediul unui email respectand conditiile de forma? Pot depune o plangere penala online? Daca da, unde pot face acest lucru.

Multumesc!

Leon LUPU
Răspunde
 22-07-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Leon Lupu a scris pe 21-07-2018:
Buna ziua,

Pot trimite o plangare penala prin intermediul unui email respectand conditiile de forma? Pot depune o plangere penala online? Daca da, unde pot face acest lucru.

Multumesc!

Leon LUPU

Plangerea in forma electronica indeplineste conditiile de forma numai este certificata prin semnatura electronica.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.