Forum avocaţi > Drept penal

Despagubire in urma accidentului

22-09-2013
Vizitator
Buna ziua! In data de 5 06 2013 am avut un accident rutier soldat cu multiple leziuni: fracturi costale drepte 4-10, volet costal posterior drept 6-9, contuzie pulmonara, hematom intrahepatic si fisura corp vertebral T11. In urma acestor leziuni am avut nevoie de 2 interventii chirurgicale la coaste. De la medicina legala mi s-au dat 52 de zile de ingrijire medicala. accidentul s-a produs din vina celuilalt conducator auto care este vinovat in totalitate de producerea accidentului asa cum reiese din raportul celor de la politie. accidentul s-a produs la intrare in Baile Felix eu eram parcata pe marginea drumului unde era amenajat un loc pt parcare, cel vinovat a vazut politia moment in care s-a aplecat pt a-si pune centura astfel a pierdut controlul volanului si m-a izbit in plin eu aflandu-ma pe bancheta din spate partea stanga. Cel vinovat m-a cautat o singura data si atunci m-a jignit. L-am dat in judecata si as dori sa aflu cat as putea sa-i cer daune.
Răspunde
 15-11-2013
Cluj-Napoca, Alba Iulia
0744771378
av.ioanabalc@yahoo.com
http://www.clujavocat.ro/
In primul rand, e necesar sa va constituiti parte civila in procesul penal pana ajungeti la judecata neaparat. Este un moment pana la care puteti spune suma. E bine sa fiti aparata de un avocat pt ca puteti sa pierdeti acest drept daca nu stiti procedura. Se pot cere daune materiale- de ex hainele in care ati fost imbracata daca s-au distrus, poseta, etc, plus spitalizare, diferenta de salariu daca lucrati, medicamente, alimentatie, etc.
Si la acestea se adauga daune morale-aici difera de la o instanta la alta, dar pot fi cateva mii de euro.
Daca aveti nevoie de avocat, va pot ajuta.
Www.clujavocat.ro

Av. Ioana Bâlc
BAROUL CLUJ
Facebook: Avocat Cluj
www.clujavocat.ro
Răspunde
 15-11-2013
Cluj-Napoca, Alba Iulia
0744771378
av.ioanabalc@yahoo.com
http://www.clujavocat.ro/
Iarasi mai difera cat de grav a fost accidentul. Daca mai sunt persoane accidentate. Ati depus plangere penala? Va puteti si impaca pe vatamare corporala din culpa si atunci nu ii mai cereti daune in instanta.

Av. Ioana Bâlc
BAROUL CLUJ
Facebook: Avocat Cluj
www.clujavocat.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.