Am avut o prietena cu care ma cunosc din copilarie.La implinirea varstei de 18 ani aceasta a ales sa paraseasca tara impreuna cu prietenul ei in timp ce eu mi-am continuat studiile( in momentul de fata am 20 de ani si sunt in anul 2 de facultate).Prietena mea s-a intors anul trecut in tara pe perioada verii si m-a contactat.M-a invitat in oras de vreo doua ori dupa care mi-a povestit ca a fost plecata in Belgia,Olanda,Franta unde la indemnul prietenului ei a intretinut relatii sexuale cu diferiti barbati in schimbul unor sume de bani;smi-a spus ca a lucrat cu anumite agentii si ca a stat in vitrinele din Belgia asteptand sa fie aleasa de cat mai multi clienti.Aceasta mi-a zis ca nu ar munci pentru nimic in lume si ca in modul acesta se fac mult mai multi bani,dupa care mi-a spus ca eu sunt o proasta ca imi pierd anii pe bancile facultatii si ca ea are mult mai multi bani decat mine. M-am suparat cand am auzit toate astea mai ales ca eu nu consider prostitutia o meserie cu care sa te lauzi.In urmatoarele zile aceasta m-a tot sunat vrand sa ne intalnim dar am refuzat-o inventand diferite scuze(nu imi mai facea placere sa vorbesc cu ea mai ales ca era foarte schimbata si diferita in comportament fatza de cum era inainte sa plece din tara). La un moment dat a inceput sa devina foarte insistenta cu mesajele si telefoanele,si i-am povestit prietenului meu ce mi-a zis ea,acesta spunandu-mi ca ea ar putea fi pusa de barbatul care ii este iubit sa incerce sa ma atraga in anturajul lor.Astfel cand m-a sunat i-am spus acesteia ca nu vreau sa ies cu ea,ca eu nu sunt de acord cu ce face ea si ca nu prea mai avem nimic in comun si ca cel mai bine e sa isi vada fiecare de viata ei.In acel moment individa s-a enervat foarte tare si a inceput sa ma injure si sa ma ameninte. In urmatoarele zile a continuat la fel sa sune si sa imi trimita mesaje amenintatoare printre care imi scria ca oricum o sa platesc pentru sucurile pe care le-am baut cand m-a invitat ea in oras si ca nu scap eu asa usor ca o sa ma desfigureze, ca o sa imi dea foc si multe multe alte amenintari si injuraturi care au continuat o saptamana intreaga,eu neraspunzandu-i la niciun apel sau mesaj. Prietenul meu l-a cautat pe barbatul care este iubitul ei si i-a spus ca aceasta ma ameninta incontinuu si ca ar fi bine sa o opreasca ptr ca altfel vom apela la politie.Barbatul i-a zis ca noi suntem niste copile si ca el nu se baga in certurile copiilor. Cu toate acestea,individa nu m-a mai deranjat de atunci,eu fiind foarte fericita ca in sfarsit am scapat de ea. Insa bucuria nu a durat prea mult,zilele acestea prietenul meu fiind chemat la politie deoarece ea a facut o plangere pe numele lui in care il acuza de faptul ca a injurat-o,ca a incercat sa o urmareasca si ca a venit la usa ei in repetate randuri incercand sa intre peste ea in casa in timp ce se afla cu mama si cu sora ei. Tin sa precizez ca aceste lucruri nu sunt adevarate,prietenul si fosta mea prietena nu s-au cunoscut si nici nu au vorbit niciodata,ea fiind singura care mi-a adresat injurii si amenintari prin intermediul telefonului.Va rog sa ma sfatuiti cum pot scapa de aceasta fata sunt disperata. Mai trebuie sa mentionez faptul ca nu am mai pastrat zecile de mesaje care mi le-a trimis deoarece de atunci au trecut 4-5 luni si am considerat ca nu voi mai avea nevoie de ele dar acum ma gandesc ca mi-ar fi fost de ajutor...Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau o parere ce ar trebui sa fac |
|