Forum avocaţi > Drept penal

Sechestrare,bataie si amenintare

29-09-2013

baiatul meu a fost luat cu forta din plina strada .i sa pus pistolul la cap si lau urcat in masina .lau dus in camp ,lau batut cu patul pistolului in cap si bataie cu picioarele pana lau lasat lat jos intr-o balta de sange si au plecat.dupa ceva timp baiatul sia revenit si a sunat pe cineva si avenit si la luat ducandul la spitalul de urgenta .sa sesizat politia ,iau inchis pe vinovati,am avut rpocesul,si inainte de proces am fost amenintati sa ne retragem acuzatiile altfel il ingroapa de viu.sub presiune si amenintari baiatul sia retras totul cum au spus ei crezand ca nu o sa mai avem probleme .iau condamnat sub urmarire si din momentul acela suntem terorizati intreaga familie.suntem amenintati la orice pas de am ajuns sa-mi fie frica sa mai ies din casa,spunand ca o sa platim scump ptr cat au stat inchisi.suntem afectati psihic ca dovada ca eu deja am mers la un psihiatru si urmez un tratament pe baza de sedative si somnifere.nu stiu cum sa facem si cum sa procedam.va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati astept un raspuns pe emailul meu.lumypalanceanu@yahoo.com.MULTUMESC FRUMOS.
Răspunde
 11-11-2013
Cluj-Napoca, Alba Iulia
0744771378
av.ioanabalc@yahoo.com
http://www.clujavocat.ro/
Singura solutie e sa va sustineti plangerile penale pana la capat daca se mai intampla sa fie agresat fizic baiatul d-voastra. La prima fapta, agresorii au primit suspendare sub supraveghere din ce am dedus, dar la a 2 a fapta ori de genul ori alta infractiune, se va revoca suspendarea si se da cu executare. Ii puteti inchide o perioada de timp macar...Poate pana atunci va schimbati locuinta...

Av. Ioana Bâlc
BAROUL CLUJ
Facebook: Avocat Cluj
www.clujavocat.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.