|
17-05-2016 |
 | Popa viorel
|
| BUNA, AM FOST SURPRINS DE UN ECHIPAJ DE POLITIE IN TRAFIC IN LUNA MARTIE 2016. LA APARATUL ETILOTEST AM AVUT 0.56 IN AER LA 10. 30 SEARA. AM FOST DUS LA SANGE IAR LA PRIMA PROBA AM AVUT 1.20 ORA 10.45 SI LA A 2-A 0.95. ORA 11.45. AS DORI SA STIU DACA AS PUTEA SCAPA DOAR CU SUSPENDAREA PERMISULUI NU CU ANUALAREA ACESTUIA SI DACA NU, CARE AR FI PEDEAPSA MINIMA CARE O POT PRIMI. MENTIONEZ CA POLITISTUL MI-A SUGERAT CA NU ESTE NECESAR SA APELEZ LA UN AVOCAT INTRUCAT IN CAZUL DE FATA NU SE IMPUNE. AS DORI SA MA SFATUITI CUM AR FI MAI BINE PENTRU MINE. | |
|
|
|
18-05-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa va asigurati o aparare de specialitate pentru a obtine o pedeapsa indreptata spre minimul special, eventual o amenda. In ceea ce priveste permisul, acesta va fi anulat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-05-2016 |
 | Marius Vizitator |
| buna ziua am condus baut am facut accidenu cu pagube am platit pagubele in fiola mia esit 0,64 in sange nu sitiu ca politistul care se ocupa de dosar a trimis dosarul si pia spus ca ma suna el cand vine sa ma cheme pentru inca doua declaretii la ce sa ma asitept va multumesc | |
|
|
|
20-05-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Avand in vedere imbibatia alcoolica, vi se va aplica o amenda contraventionala si sanctiunea complementara a suspendarii exercitarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 90 de zile. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
24-05-2016 |
| Permisul se anuleaza implicit prin pronuntarea unei hotarari de condamnare, ceea ce mai mult ca sigur se va intampla.
| |
|
|
|
26-05-2016 |
 | Popa viorel
|
| Popa Viorel a scris pe 17-05-2016: BUNA, AM FOST SURPRINS DE UN ECHIPAJ DE POLITIE IN TRAFIC IN LUNA MARTIE 2016. LA APARATUL ETILOTEST AM AVUT 0.56 IN AER LA 10. 30 SEARA. AM FOST DUS LA SANGE IAR LA PRIMA PROBA AM AVUT 1.20 ORA 10.45 SI LA A 2-A 0.95. ORA 11.45. AS DORI SA STIU DACA AS PUTEA SCAPA DOAR CU SUSPENDAREA PERMISULUI NU CU ANUALAREA ACESTUIA SI DACA NU, CARE AR FI PEDEAPSA MINIMA CARE O POT PRIMI. MENTIONEZ CA POLITISTUL MI-A SUGERAT CA NU ESTE NECESAR SA APELEZ LA UN AVOCAT INTRUCAT IN CAZUL DE FATA NU SE IMPUNE. AS DORI SA MA SFATUITI CUM AR FI MAI BINE PENTRU MINE. PERIOADA DE CARE SE TINE CONT PANA O SA POT SA IMI REDOBANDESC PERMISUL DE CONDUCERE TINE DIN MOMENTUL RETINERII ACESTUIA SAU DE CAND SE PRONUNTA SENTINTA. | |
|
|
|
26-05-2016 |
| Termenul se calculeaza din momentul ramanerii definitive a hotararii de condamnare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-05-2016 |
 | Razvan Vizitator |
| in data de 19 03 2016 am fost depistat de un echipaj de politie conducand sub influenta alcoolica...mai exact 0 41 in aer....am fost supus recoltarilor biologice acestea fiind de 0 60 la prima proba si 0 45 la a doua...as vrea sa stiu ce masura mi se aplica in acest caz...cantraventionala sau penala...intreb asta pentru ca nu mi a venit inca niciun document in care sa specifice concret ce si cum...mentionez ca a trecut mai bine de doua luni si in cazul asta nu stiu ce sa fac.p.s.la ultima declaratie polististul mi a spus ca cel mai probabil voi sta 3 luni pe bara...sunt pus in obligativitatea de a da acel test??este posibil sa am o pedeapsa de suspendare mai mare de 90 zile??este necesar sa primesc un document proces verbal ?? s a inceput urmarirea penala?? sunt lucruri pe care nu le inteleg | |
|
|
|
28-05-2016 |
 | Toader si Asociatii Str C-tin Aricescu, nr.32, sector 1 Bucuresti 0726287910 office@toadersiasociatii.ro www.toadersiasociatii.ro
|
| Buna ziua, Parerea mea este ca va trebui sa apelati la un avocat intrucat conform noii legi penale conducerea sub influenta alcoolului este infractiune, astfel incat o aparare de specialitate v-ar ajuta Editat de admin. Avertisment: regulamentul nostru nu permite postarile laconice care cuprind doar o recomandare de a angaja un avocat. Puteti citi detalii aici: http://avocatro.net/promovare-avocati | Av Oana Toader-Plugariu SCA TOADER&ASOCIATII 0726287910 www.toadersiasociatii.ro office@toadersiasociatii.ro | |
|
|
|
28-05-2016 |
 | Razvan Vizitator |
| mai concret?? ? va rog?? stiu ca reprezinta infractiune doar depasind anumite criterii...in cazul meu limita maxima admisa de lege nu a fost depasita... | |
|
|
|
29-05-2016 |
 | Razvan Vizitator |
| mai exact...in situatia data...se pune in discutie anularea permisului?? multumesc | |
|
|
|
29-05-2016 |
 | Dorel Vizitator |
| Ma numesc Dorel din Baia Mare In 25 oct 2015 am fost la un eveniment la plecare m-am certat cu concubina in urma certi ea a venit cu un alt autoturism ajungand in apropirea unde locuim am oprit a oprit si celalalt autoturism Mentionez ca eu am oprit pe trotuar am baut dintr-o sticla niste alcool dupa care am coborat si m-am dus la celalat autoturism si am continuat cearta ,Terta persoana adica doamna cu care s-a deplasat concubina de la eveniment a sunat pe ginere ,ginerele a sunat la politia locala care a venit la locul evenimentului ,Unde mi-au intocmit proces verbal pt tulburarea linisti publice dupa care eu am insistat sa ma lase sa plec acasa ,acestia nu m-au lasat si au chemat politia rutiera tot acest interval a fost aproximativ de o ora Agentul de la politia rutiera mi-a cerut sa suflu in aparatul etilotest nu m-am opus a iesit o alcolemie de 0,64 mg Agentul politiei rutiere a sunat la ofiteru de servici si l-a intrebat ce sa faca raspunsul a fost du-l la spital Am fost du-s la spital unde mi sau recoltat o proba de sange dupa care am fost dus la sectia de politie unde mi sa intocmit un proces de constatare ,in care agentul a scris si ce am vrut eu sa declar pe care am semnato ,agentul mi-a spus ca mi se va intocmi dosar penal pt conducerea sub influenta alcolului ,dupa care eu am plecat au ramas acolo concubina , si sotul si sotia cu care a venit concubina sa dea declarati Mentionez ca actele permisu buletinu au ramas la mine Ulterior nu am primit nici o comunicare sa predau permisu sau altceva In luna noembrie am condus si am fost oprit in trafic si sanctinat cu avertisment pt nepurtarea centuri seara am fost chemat la sediul politiei pt a da declaratie ca le-am prezentat actele pe care am si facut-o ,la care dumnealor mi-au spus ca mi se va intocmi dosar penal pt faptul ca nu am dreptul sa conduc deoarece in cazierul rutier am trecut restricti Am continuat sa circul deoarece permisul era la mine si cum au zis alti si eu am crezut la fel Ca prezumtia de nevinovatie exista Si in continuare nu am primit nici o adresa nici o instiintare In 10 februarie 2016 iesind de acasa si pt nu a face un ocol am ignorat indicatorul am trecut linia dubla continua si am virat stanga indirectia in care am vrut sa ma indrept ,la aproximativ 600 m am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere care mi-a adus la cunostiinta faptele pe care le-am savarsit si m-au sanctinat contraventional ,dupa care stai domnule ca dumneatale nu ai voie sa conduci ,dupa care am fost du-s la sectia de politie unde mi s-a ridicat permisul si am dat declaratie ,si atunci am aflat ca sant cercetat in calitate de suspect din data de 3 februrie pt fapta de conducere sub influenta alcolului si ca mi se va un alt dosar pt conducere fara a avea dreptul Am ajuns intr-un final in 3 mai 2016 la procurorul de servici la care i-am explicat ce si cum s-a intamplat si aam cerut daca se poate urgentarea solutionari acestor dosare adica pe langa primul sau comasat si celelalte doua tot la procuratura am depus si trei declarati notariale a trei martori una a unei pers cu care am fost la eveniment care a declarat ca nu m-a vazut servind bauturi alcolice si celelalte doua declarati a cei doi martori care au declarat ca eram stationat ca m-au vazut ca am servit dintr-o sticla in masina dupa care am coborat din masina parcata pe trotuar si m-am dus la cealalta masina la cealalta masina si ca am inceput sa am altercati cu o femeie dupa care a venit politia locala si apoi rutira ,vreau sa mai precizez ca concubina si celelalte doua pers cu care a venit ea au dat declarati ca i-am sicanat in trafic si ca am servit bauturi alcolice la acel eveniment Sa procedat legal si mai vreau sa precizez ca inainte de a scrie acest mesaj m-am uitat pe ubligatiile politistului rutier unde zice ca se interzice folosirea aparatului etilotesfara ca in prealabil sa fie modificata datasi ora atunci candse trecela alt fus orar ACUM AM INTREBAREA CATRE DUMNEAVOASTRA CE AM DE FACUT Va multumesc Cu respect Dorel | |
|
|
|
29-05-2016 |
 | Razvan Vizitator |
| deci...ma poate ajuta cineva cu o informatie in acest sens??? sau degeaba insist... | |
|
|
|
29-05-2016 |
| Pentru o alcoolemie de 0,60 g/l alcool pur in sange, veti primi o sanctiune administrativa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-05-2016 |
 | Razvan Vizitator |
| |
|
|
05-06-2016 |
 | Razvan Vizitator |
| as mai avea o intrebare....in legatura cu situatia mea...am fost la politie si m am interesat de dosar...am aflat cu stupoare ca dosarul respectiv a fost clasat pe data de 31 martie.mi a comunicat politistul ca m am inacadrat la contraventie...ok...ceea ce ma deranjeaza enorm este ca nu mi a venit sau inca nu a dat procurorul o ordonanta in acest sens...perioada de 90 zile suspendare expira luna asta....se i a in considerare suspendarea permisului din momentul in care m a prins sau de cand emite procurorul ordonanta respectiva??asta ar insemna ca stau pe bara 6 luni??...multumesc | |
|
|
|
05-06-2016 |
 | Razvan Vizitator |
| p.s.asa zisul meu avocat sa inteleg ca nu si a facut treaba in acest sens...degeaba l am platit cel mai probabil...deci situatia nu e tocmai roz | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |