Forum avocaţi > Drept penal

Cazier

27-05-2016
Vizitator
Buna ziua,
Am fost prins conducand sub influenta bauturiilor alcoolice si ca urmare am primit un an cu suspendare.
Urmeaza sa ma angajez si as dori sa stiu dupa cat timp se sterg 'necazurile' din cazier astfel ca la angajare sa pot avea un cazier 'alb'?
Condamnarea a fost data pe data de 1.07.2013 , din cate am citit pana acum unii spun ca se sterg automat dupa 3 ani altii ca nu se sterg si cand faci dosar de reabilitare tot o sa ai scris ce ai facut dar ca ai fost reabilitat.
Ati putea va rog sa ma lamuriti ?
Răspunde
 27-05-2016
Vizitator
In cazul dvs la 01.07.2016 va interveni reabilitarea de drept.

Art. 165 Noul Cod Penal

Reabilitarea de drept

Reabilitarea are loc de drept în cazul condamnării la pedeapsa amenzii, la pedeapsa închisorii care nu depăşeşte 2 ani sau la pedeapsa închisorii a cărei executare a fost suspendată sub supraveghere, dacă în decurs de 3 ani condamnatul nu a săvârşit o altă infracţiune.

O seara Buna.
Răspunde
 28-05-2016
Vizitator
Va multumesc pentru lamurire.
Răspunde
 28-05-2016
HQ

admin@avocatro.net
www.avocatro.net
Facebook
Bogdan, daca sunteti avocat, pentru contorizarea mesajelor, modificarea profilului, participarea in topul avocatilor si alte beneficii, va recomand sa va creati un cont gratuit aici: http://avocatro.net/creaza-cont-nou/
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.