Forum avocaţi > Drept penal

Reabilitare

31-07-2016
Vizitator
as dori sa aflu daca pot face reabilitarea.
mentionez ca am avut o condamnare de 7 ani si 6 luni in 2006 si mam eliberat in 2011 iunie, momentan nu ma aflu in tara si as dori sa aflu daca se poate face si in lipsa nefiind nevoie sa vin personal acasa.
Răspunde
 01-08-2016
Bucuresti
0744900820 (Doar pt. programări)
Termenul de 5 ani, corespunzător pedepsei dvs., începe să curgă, pentru a vă reabilita, de dala data executării sau considerării ca executată apedepsei închisorii. Iar acest moment este momentul expirării termenului de supraveghere, hotărât cu ocazia deciziei de liberare condiționată.

Termenul de supraveghere reprezintă intervalul cuprins între data liberării condiționate și data împrinirii duratei pedepsei. Liberarea condiționată cu are învedere o fracție pe zile zibere, ci vi s-au calculat și luat în seamă zile de muncă lucrate etc. ...

Deci, când expiră/a expirat termenul de supraveghere?

Avocat Serni Viviana-Carmen,
experiență 10 ani de avocatură în drept penal, civil, muncii, mărci, CEDO
Oraș principal de activitate -București, dar lucrez și în țară!
0744900820
carmenvivianaserni@gmail.com
Răspunde
 05-08-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In cazul in care ati primit o pedeapsa definitiva de 7 ani si 6 luni in anul 2006, termenul de reabilitare s-ar implini in 2018.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2017
Vizitator
in decembrie 2010 am fost condamnat la 3 ani cu executare pentru furt calificat , in octombrie 2012 am fost eliberat conditionat pentru buna purtare si pentru ca am muncit din prima zi pana in ziua eliberari , am avut doua permisi , prima de 24 ore , si una de 3 zile as dori sa stiu cand si unde aflu cand ma reabilitez . a fost singura condamnare din viata mea nu sunt recidivist
Răspunde
 24-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Grigore Marcel a scris pe 23-01-2017:
in decembrie 2010 am fost condamnat la 3 ani cu executare pentru furt calificat , in octombrie 2012 am fost eliberat conditionat pentru buna purtare si pentru ca am muncit din prima zi pana in ziua eliberari , am avut doua permisi , prima de 24 ore , si una de 3 zile as dori sa stiu cand si unde aflu cand ma reabilitez . a fost singura condamnare din viata mea nu sunt recidivist

La o pedeapsa de 3 ani, termenul de reabilitare este de 4 ani de la data la care ar fi luat sfarsit executarea pedepsei. In cazul in care ati primit pedeapsa in 2010, executarea s-ar fi implinit in 2013, astfel ca puteti solicita reabilitarea judecatoreasca in 2017.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.