Forum avocaţi > Drept penal

Plangere politie obraznicie

21-08-2016
Vizitator
Presedintele de bloc m-a reclamat la politie pe 29 august 2016 si am dat declaratie pe 16 august 2016. El acuza ca au fost discutii despre caini si i-as fii raspuns cu obraznicie. Politia m-a intrebat daca l-am batut sau l-am insultat sau l-am calomniat. Nu a fost asa ceva. Pur si simplu cuvantul are sensuri multiple, de la contrazicere pana la brutalitate. Noi nu ne intelegem de multi ani, insa nu au fost incalcari ale legii. E doar un cuvant cu multe sensuri si e privit exagerat. Eu sunt pentru libertatea de exprimare, de opinie, nu ssunt sluga presedintelui de bloc. Si am 2 catei, iar el vine mereu cu scandaluri la mine, ma reclama. A facut reclamatie si pentru ca gatesc si ar fii miros de mancare. Din moment ce m-au pus la politie sa dau declaratie, ma intreb daca a inceput urmarirea penala, daca va ajunge in instanta si ce as putea face ca sa fiu aparta pe parcursul urmaririi penale.
Răspunde
 21-08-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Doar o simpla declaratie data la politie nu echivaleaza cu inceperea urmaririi penale.
Inceperea urmarii penale vi se comunica verbal si in scris, de asemenea vi se comunica ce calitate aveti in cadrul urmaririi penale incepute: de suspect sau inculpat.
Toate se consemneaza intr-un proces-verbal de aducere la cunostinta, care este semnat de reprezentantul parchetului si de dvs. pentru luarea la cunostinta.

Daca nu ati semnat asa ceva sau nu vi s-a comunicat, inseamna ca nu este inceputa nicio urmarire penala.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-03-2024
AvatarSorinelsandulescu2@gmail.com
Vizitator
Am reclamat o tilharie in incinta unui bar pe care am și filmato .am trimis filmarea la parchet a început urmărirea penală cel țigări sa împăcat cu tilharii dosarul sa clasat .iar împotriva mea sa format dosar de ducerea organelor in eroare .este posibil?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.