|
07-09-2016 |
 | Ant
|
| Stimate avocat, Am nevoie de un reprezentant legal pentru a actiona in instanta Google si Apple ca urmare a faptului ca de 2 ani am postate in contul de Google + intreaga mea galerie foto, pozele fiindu-mi sustrase din telefon fara a exista macar o optiune ce sa permita sau sa interzica acest furt. De 2 ani de cand am poze inclusiv cu masina si nr masinii, poze intime, din propria casa iar recent am aflat acest lucru, accesand din greseala acest cont de google+. Repet, nu am aprobat niciodata a se transfera intreaga mea galerie foto in galeria google+, nu exista nici macar o optiune in telefon care sa aprobe sau sa ceara acest lucru, pentru ca eu din greaseala macar sa fi aprobat sincronizarea. Sunt devastata. Am zeci de mii de vizualiZari ale profilului iar eu timp de 2 ani am avut poze extrem de intime (pe care insa am fost nevoita a le sterge imediat, pastrand pe toate celelalte drept dovada a spuselor mele) postate public fara sa stiu macar de acest lucru, poze atasate numelui meu real, contului meu de gmail. Simt ca intreaga-mi cariera imi este ruinata. Intentionez sa cer daune morale de 10milioane de euro, drept prejudiciu pentru cariera politica pe care intentionam sa o am, pentru care am studiat intens si pe care nu o mai pot avea. Am nevoie de un avocat ce accepta a oferi serviciile pro bono, intreaga compensatie pe care o voi primi in urma acestui prejudiu ce m-a adus in depresie, la limita suicidului, va fi impartit in mod egal cu cel ce ma ajuta in acest caz de furt. Cu stima, | |
|
|
|
07-09-2016 |
 | Av. Denisa Nelson Vizitator |
| 1) - 10 milioane euro este o suma vadit exagerata, inspirata poate din filme sau stiri cu procese din SUA. Ati fi putut spera la asa daune daca aveati o notorietate si o imagine de protejat ca cea a unei vedete de la Hollywood, ceea ce nu cred ca e cazul vazand ca pana si avocatul il doriti gratis, pardon, pro bono :) Imaginea unei persoane obisnuite are si ea valoarea materiala, incontestabil, insa prejudiciul pe care il puteti dovedi este mult mai mic. De ex, spuneti ca v-ati ratat cariera politica. Pai calculati cat ati fi castigat ca politician cinstit si intr-o viata. Cu siguranta nu 10mil euro. Nu se pot lua in calcul eventualele spagi in instanta. 2) - sigur exista pe serverele Google felul in care acele poze au fost transferate in folderul public Google+. Ganditi-va ca poate ati apasat din greseala pe ceva sau poate nu dvs., poate un hacker a intrat pe telefon si a facut operatiunea.. Google n-ar fi raspunzator in niciunul din aceste cazuri pentru publicarea fotografiilor si va puteti alege cu plata unor frumoase cheltuieli de judecata pt. ca le place sa-si angajeze avocati foarte scumpi. | |
|
|
|
07-09-2016 |
 | Av. Nelson Denisa Vizitator |
| 3) - Speta pare sa fie mai degraba un litigiu civil, asa ca vedeti cum faceti cu taxa de timbru la cei 10 mil euro :)) Veti avea de platit doar in jur de 100000 euro, dar poate o sa vi-o plateasca avocatul angajat gratuit ;) | |
|
|
|
07-09-2016 |
 | Ant
|
| Multumesc pentru raspunsuri. Nu am actionat in judecata in trecut, nu cunosc procedura. Inteleg, despaguibre exagerata. Nu exista posibilitatea ca un hacker sa-mi intre in iphone sa-mi posteze pozele. Nu exista in telefonul meu nicio optiune care sa permita, sa ceara sau aprobe o astfel de sincronizare completa. Trebuie sa existe o cale prin care sa raspunda pentru ceea ce mi-au facut. Mi s-a facut o mare nedreptate si vreau ca nimeni altcineva sa nu treaca in viitor prin drama-mi. Ce proba am nevoie pentru a dovedi faptul ca mi s-au furat pozele? Repet, nu exista nici macar o optiune de Google+ in telefonul Iphone 4S care sa descarce total galeria foto din telefon direct in profilul public de google. Cum sa formulez catre google intrebarea al carui raspuns din partea lor sa ateste faptul ca eu nu am nicio legatura cu asta? Sunt sigura ca ii "bat" cu propriile lor arme! | |
|
|
|
07-09-2016 |
 | Av. Nelson Denisa Vizitator |
| Incercati sa ii intrebati de pe ce IP, ora si data la care s-a dat comanda de transfer a pozelor in folderul public. Este posibil sa accepte sa raspunde acestei intrebari doar daca primesc o adresa oficiala de la instanta de judecata, dar puteti incerca, poate inteleg situatia si sunt binevoitori. In plus, afirmatia ca "Nu exista posibilitatea ca un hacker sa-mi intre in iphone sa-mi posteze pozele" nu este 100% infailibila, deoarece chiar si aceste telefoane pot fi spionate, mai ales daca sunt "jailbroken". Oricum, incercati sa rezolvati amiabil ca avocat gratuit si cu expertiza pe asa ceva nu gasiti garantat si de una singura probabil ca intr-un final veti plati niste bani catre Google pt. cheltuieli de judecata ;) | |
|
|
|
08-09-2016 |
 | Ematei BUCURESTI
|
| Nu era nevoie să țineți conținutul online. Notarii publici oferă de mai bine de 2 ani un serviciu de certificare de site-uri prin care fac printr-screen-uri paginilor web și atestă existența unui anumit conținut la url-ul indicat, la data și ora respectivă. Prin urmare, era suficient să mergeți la un notar, vă atesta existența conținutului pe site-ul cu pricina și apoi mergeați frumos acasă și ștergeați tot ce era publicat. Evident, dacă nu d-vs. administrați pagina respectivă, trebuia să îi solicitați administratorului. Practic, din momentul în care ați aflat de existența pozelor în public și nu le-ați șters deși aveați această posibilitate, nu mai puteți cere nicio daună. Comportamentul dvs. arată mai degrabă o persoană care dorește mai mult să câștige bani dintr-un proces și nu una care vrea să-și apere imaginea, pentru ca acest lucru v-ar fi fost la îndemână din prima zi și aveați suficiente mijloace de probe după cum am arătat mai sus să puteți dovedi existența conținutului în instanță la un eventual proces. | Avocat in Baroul Bucuresti | |
|
|
|
10-09-2016 |
 | Ant
|
| Stimate domn, Imediat ce am constatat ca am aceste poze in profilul public de google, l-am modificat ca si profil privat. Insa timp de 2 ani au fost accesate de numeroase persoane, putand fi salvate in computerele sale iar acest gand imi terorizeaza existenta. Google trebuie sa plateasca pentru ceea ce a facut pentru ca altor persoane sa nu le mai faca acest lucru. | |
|
|
|
10-09-2016 |
 | Ant
|
| Stimata doamna, Va multumesc pentru raspuns. Telefonul meu nu este jailbroken. Voi formula intrebarea astfel incat sa includa informatiile ce m-ati sfatuit a le cere. Multumesc. | |
|
|
|
10-09-2016 |
 | Ant
|
| Voi scrie catre google cerand informatiile precum m-ati sfatuit, apoi oi scrie catre apple pentru a afla cum a fost posibila aceasta sincronizare. Va multumesc pentru sustinere! Weekend senin sa aveti! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |