Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Ma numesc Cezar am 90 ani sunt ameninta ca pe numele meu exista plangeri penale.

19-10-2013
Vizitator
Ma numesc Cezar si am 90 ani, sotia mea se numeste Paula si are 82 ani

In 2011 am incheiat un contract de intretinere cu avocata Veronica Musat. Aceasta a dat imediat imputernicire domnului avocat doctor George Vlaicu . Profitand de aceasta imputernicire George Vlaicu mi-a trimis peste 100 de scrisori al coror scop au fost sa ma termine prin insulte, injuraturi, jigniri si amenintari (exemple : ca sunt criminal,ca sunt evazionist fiscal, etc) pe mine si pe sotia me. Astfel ne-a creat o stare de teroare si tensiune in casa. In aceste scrisori sustine inclusiv ca a instalat microfoane in casa si ca stie tot ce facem, tot ce vorbim si sa avem grija. Pentru a termina aceasta stare de teroare am apelat la serviciile unei avocate pe care o cheama Crina Diana Ionescu care s-a dovedit ca a facut stagiatura la acest avocat George Vlaicu colaborand cu el si acum. Aceasta avocata a facut niste plangeri penale (nu sunt 100% sigur dar asa sustine avocata Crina Diana Ionescu si avocata Musat Veronica ) in numele meu in baza unui contract (acest contract nu prevedea aceste plangeri ) fara a ma informa si a obtine acordul meu!
Plangerile penale care sustin cele doua avocate ca exista sunt:

1. Plangere penala de furt contra Veronica Musat
2. Plangere penala de santaj contra George Vlaicu
3. Plangere penala de lovire impotriva mea !!!!
4. Plangere penala de violare de domiciliu contra Veronica Musat

Prima intrebarea este: Cum pot sa aflu exact daca exista aceste plangeri penale deoarece aceasta situatie imi produce o tensiune care nu o mai pot suporta !
A doua intrebare este: Daca plangerea de santaj (pe care nu o pot dovedii) poate fii oprita inainte de a ajunge la instanta. Deoarece este inventata si sunt amenintat ca o sa fiu dat in judecata pentru denunt calomnios .
A treia intrebare : Cat timp dureaza rezilierea unui contract de intretinere ?
Răspunde
 21-10-2013
Vizitator
Pai ce sa spun, uneori avocatii trebuie sa stie si putina psihologie! Eu nu cunosc, dar recomand o vizita la un psihiatru, cred ca e vorba de putina *paranoia* mascata, Ultima dumneavoastra intrebare ... a dat de gol adevarata dumneavoastra intentie...* In cit timp se poate rezilia contractul...*? Cind semnam ceva ne asumam obligatii, raspunderi...E contract sinalagmatic...E valabil pentru toate partile contractante
Răspunde
 11-11-2013
Cluj-Napoca, Alba Iulia
0744771378
av.ioanabalc@yahoo.com
http://www.clujavocat.ro/
Detaliile despre plangerile penale le puteti afla la Parchetul (cel mai probabil) al Judecatoriei din orasul d-voastra.

Av. Ioana Bâlc
BAROUL CLUJ
Facebook: Avocat Cluj
www.clujavocat.ro
Răspunde
 11-11-2013
Cluj-Napoca, Alba Iulia
0744771378
av.ioanabalc@yahoo.com
2. Daca exista o plangere pentru denunt calomnios nu puteti opri nimic. Procurorul va decide daca va trimite in judecata sau va sanctioneaza doar cu o amenda pt ca ati depus plangere pentru santaj, aducand acuzatii neadevarate unei persoane. E altceva daca acuzatiile sunt nedovedite. Dar daca nu aveti antecedente penale si dat fiind faptul ca aveti o varsta inaintata, nu se va intampla nimic grav.

Av. Ioana Bâlc
BAROUL CLUJ
www.clujavocat.ro
Răspunde
 11-11-2013
Cluj-Napoca, Alba Iulia
0744771378
av.ioanabalc@yahoo.com
3. Pentru rezilierea contractului de intretinere, trebuie sa faceti o actiune civila, sa va adresati instantei de judecata.

Av. Ioana Bâlc
BAROUL CLUJ
www.clujavocat.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.