|
25-10-2013 |
 | Emiemm Vizitator |
| ca sa intelegeti despre ce e vb am sa scriu mai in detaliu cele intamplat!!! un flagrant in care inculpatul a fost prins cu o cantitate de 90 g droguri de risc mediu el find arestat pentru 29 de zile!! la acuzatie ii se mai aduce vinderea unu agent sub acoperire in dou randuri 0.60 g amfetamina ulterior 1 g amfetamina!! ( nu se stie momentan daca aceasta acuzatie sustine si probe puternice pentru vindere cel putin momentan nu apare nimic la dosar) intrebarea mea e daca are sanse sa scape cu pedeapsa cu suspendare si daca poate cineva sa ma ajute cu un avocat din brasov care ar putea sa elibereze acest caz cu suspendare???? :( exista un avocat care se ocupa de acest caz dar pana acum recursul a fost respins pe motiv nefondat si e sub arest preventiv de 29 de zile..... ce se poate face si care sunt sansele??? | |
|
|
|
27-10-2013 |
| Sansele sunt minime! | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
02-11-2013 |
 | Emiemm Vizitator |
| nici daca a recunoscut fapta si o regreta!!???!!! are un cazier f curat nu a avut nici o data probleme cu legea ..... ma mai poate ajuta cineva cu un raspuns o parere ???? va multumesc anticipat!!!! | |
|
|
|
03-11-2013 |
 | Gabriel Vizitator |
| Singura posibilitate sa scape de inchisoare ar fi cu incallcarea legii (trafic de influenta, mita, etc), caz in care avocatul, judecatorul au posibilitatea sa mearga si ei la inchisoare impreuna cu domnul inculpat. In cazul asta avocatul doar se poate asigura ca aveti parte de un proces corect si poate incerca sa exploateze anumite greseli din rechizitoriul procurorilor daca exista, in rest, multe rugaciuni. | |
|
|
|
11-11-2013 |
| Exista sanse de suspendare datorita lipsei antecedentelor penale. Dar, in acest caz trebuie pusa problema cu mare atentie. Si anume, daca recunoaste i se scade pedeapaa cu 1/3, daca denunta vreun colaborator cu 1/2...etc si asa poate ajunge la niste limite de pedeapsa care permit si se incadreaza intr-o suspendare conditionata sau sub supraveghere. Faptul ca sta acum in arest, nu inseamna ca va primi o pedeapsa cu inchisoarea in regim de detentie si la finalul procesului. Poate fi doar un semnal de alarma. | Av. Ioana Bâlc BAROUL CLUJ Facebook: Avocat Cluj www.clujavocat.ro | |
|
|
|
12-11-2013 |
 | Emiemm Vizitator |
| Multumesc pentru raspuns! As mai avea o intrebare daca sunteti amabili sa imi raspundeti!!!! Faptul ca se schimba codul penal si el se afla in faza de cercetare il ajuta cu ceva? In mod normal el are arestul preventiv pana in data de 16.11.2013 si pana in momentul de fata nu i sa facut prelungire.... e oare un lucru bun si exisa sanse sa il trimita cazul la judecata? Va multumesc din suflet pentru timpul acordat!!!! | |
|
|
|
15-11-2013 |
| Emiemm a scris pe 12-11-2013: Multumesc pentru raspuns! As mai avea o intrebare daca sunteti amabili sa imi raspundeti!!!! Faptul ca se schimba codul penal si el se afla in faza de cercetare il ajuta cu ceva? In mod normal el are arestul preventiv pana in data de 16.11.2013 si pana in momentul de fata nu i sa facut prelungire.... e oare un lucru bun si exisa sanse sa il trimita cazul la judecata? Va multumesc din suflet pentru timpul acordat!!!! Im primul rand, propunerea de prelungire se face cu 5 zile inainte de expirarea duratei arestarii preventive...vad ca ati scris in 12.11, daca nu i-au facut prelungire pana acum, il vor lasa in libertate. Va fi cercetat in continuare. Pedepsele sunt mai mici pe noul cod dar depinde de infractiune. Normal ca il ajuta daca intra codurile penale si de procedura in februarie ca poate sa dispuna de legea care ii e lui mai favorabila. Da-ti un like pe Facebook :avocat Cluj www.clujavocat.ro | Av. Ioana Bâlc BAROUL CLUJ Facebook: Avocat Cluj www.clujavocat.ro | |
|
|
|
08-12-2013 |
 | Emiemm Vizitator |
| Revin cu noi informati despre acest caz... sa facut cererea de prelungire din data de 13.11 pana in data de 15.12 aceasta find aprobata!! Din cate stiu se asteapta traducerea unor conversatii de pe messenger.. care sunt sansele sau modalitatea de a evita o alta prelungire....??? Va rog daca se poate sa imi dati un sfat!! Imi e tare frica de o noua prelungire a arestului preventiv... :( va multumesc anticipat!!! | |
|
|
|
01-02-2014 |
 | Emiemm Vizitator |
| Buna seara!! Revin cu anumite intrebari daca se poate sa ma ajutati... Prietenul meu inca se afla in arest cu toate ca avocatii au facut recursuri acestea find respinse pe motiv nefondat!! I sa prezentat dosarul si rechizitoriul si acolo apar lucruri total neadevarate ( faptul ca i s au recoltat probe de sange, ca a vandut unui agent sub acoperire in 2 ranfuri ceea ce se poate demonstra ca in datile respective el se afla in afara localitati) . Pe data de 17.02 are prima infatisare a procesului...ce sanse are sa fie eliberat? Il ajuta noul cod penal?? Mentionez ca in dosar mai exista un inculpat care deja a fost transferat in penitenciarul codlea! Motivulpentru care el nu a fost transferat in penitencial este cel de ajutor in diverse munci din arest!! Va rog lamuriti-ma daca are sanse la o pedeapsa cu suspendare....?? Va multumesc anticipat | |
|
|
|
09-02-2014 |
 | Emmem Vizitator |
| Emiemm a scris pe 01-02-2014: Buna seara!! Revin cu anumite intrebari daca se poate sa ma ajutati... Prietenul meu inca se afla in arest cu toate ca avocatii au facut recursuri acestea find respinse pe motiv nefondat!! I sa prezentat dosarul si rechizitoriul si acolo apar lucruri total neadevarate ( faptul ca i s au recoltat probe de sange, ca a vandut unui agent sub acoperire in 2 ranfuri ceea ce se poate demonstra ca in datile respective el se afla in afara localitati) . Pe data de 17.02 are prima infatisare a procesului...ce sanse are sa fie eliberat? Il ajuta noul cod penal?? Mentionez ca in dosar mai exista un inculpat care deja a fost transferat in penitenciarul codlea! Motivulpentru care el nu a fost transferat in penitencial este cel de ajutor in diverse munci din arest!! Va rog lamuriti-ma daca are sanse la o pedeapsa cu suspendare....?? Va multumesc anticipat | |
|
|
|
23-02-2014 |
 | Denisa Vizitator |
| ce sa intamplat cu el a luat suspedare?a fost judecat la cluj? | |
|
|
|
12-07-2014 |
 | Ion Vizitator |
| buna ziua am si eu o intrebare ce pedepse sunt pt trafic de etnobotanice dupa noul cod penal? | |
|
|
|
15-07-2014 |
 | Roman relu Bucuresti
|
| |
|
|
15-07-2014 |
| sunt riscuri si pedepse mari, vedeti codul penal actual | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |