|
31-10-2016 |
 | Padurean
|
| Eu si copilul meu suntem plecati in strainatate, acesta aici a inceput gradininita. Am primit acordul de a pleca cu minorul in strainatete de la fostul sot pe termen de 3 luni, avem custodie comuna cu drept de vizita in fiecare saptamana.Aceasta data a expirat iar eu nu vreau sa ma intorc in tara. Am fost data in urmarire penala... ce se intampla daca nu ma prezint??? Se poate sa imi ia copilul?? Va multumesc!!!! | |
|
|
|
31-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua. Intr-un final exista posibilitatea ca dvs. sa fiti cercetata pentru rapirea copilului, iar fostul sot poate cere instantei sa i se incredinteze copilul avand in vedere comportamentul dvs. In cazul unui refuz din partea dvs. de a inapoia copilul in tara, fostul sot are sanse de castig destul de mari, chiar daca va dura un pic pana va obtine punerea in executare a hotararii de inapoiere in tara in care locuiti. Ar trebui sa va ganditi daca v-ar conveni sa fiti in situatia de a nu vi se permite sa aveti legaturi cu copilul, ba mai mult, copilul sa fie in alta tara si sa nu stiti nimic de el. Legea nu distinge intre tata si mama, ambii parinti avand drepturi egale. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
01-11-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dvs. aveati obligatia legala de a va intoarce cu copilul in termenul prevazut in procura notariala. In momentul de fata ati fost acuzata de rapire internationala de minori si va trebui sa va asigurati o aparare eficienta pentru a demonstra motivele pentru care ati fost in imposibilitatea de a va intoarce in termenul stabilit. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-11-2016 |
| Puteți solicita instanței din Spania să stabilească domiciliul copilului la dvs, dar depinde de data de la care ați rămas în Spania (după expirarea termenului de ședere dat prin acord) și de data de la care tatăl a depus plângerea pentru răpirea internațională de copii. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
03-11-2016 |
 | Padurean Vizitator |
| Copilul are domociliul aici fara acordul fostului sot. In cazul in care primesc amenda penala acesta pana la ce suma poate ajunge??? | |
|
|
|
03-11-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Padurean a scris pe 03-11-2016: Copilul are domociliul aici fara acordul fostului sot. In cazul in care primesc amenda penala acesta pana la ce suma poate ajunge??? Amenda care ar putea fi aplicata este cea mai mica problema a dvs. Daca tatal va obtine o hotarare prin care sa se dispuna reintoarcerea copilului in tara, o sa aiba dreptul sa ia copilul din Spania. Cuantumul amenzii poate fi stabilit numai de instanta si se poate situa intre 1.200 lei pana la 120.000 lei | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
08-11-2016 |
 | Padurean Vizitator |
| Inteleg dar tatal nu si-a vizitat copilul , acesta nici macar nu stie cum arata. S-au intalnit de 2ori in total atata tot... si acum i se trezesc sentimentele de parinte??? Am martori care confirma faptul ca acesta nu a fost curios de copil. La nicio zi de nastare nu a fost prezent... cu aceste argumente as avea sanse??? | |
|
|
|
08-11-2016 |
|
| Padurean a scris pe 08-11-2016: Inteleg dar tatal nu si-a vizitat copilul , acesta nici macar nu stie cum arata. S-au intalnit de 2ori in total atata tot... si acum i se trezesc sentimentele de parinte??? Am martori care confirma faptul ca acesta nu a fost curios de copil. La nicio zi de nastare nu a fost prezent... cu aceste argumente as avea sanse??? Doar instanta de judecata poate decide sansele dvs. analizand toate argumentele ambelor parti. Daca in prezent domiciliul copilului este stabilit in strainatate, este un argument pentru ca instanta sa nu dispuna intoarcerea copilului in tara. Ar fi bine sa angajati un avocat care sa va reprezinta in cauza din tara si care sa va spuna, raportat la toate elementele concrete din dosar, care sunt sansele dvs. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |