Forum avocaţi > Drept penal

Ajutor

17-03-2017

Buna ziua! Am un copil minor din prima casatorie iar custodia cu fostul sot este in comun. Eu lucrez in Regatul Unit si am obtinut semnatura de la fostul sot ca iau copilul cu mine pe perioada de 3 luni.. L-am inscris pe cel mic la gradinita si am depus actele pentru a se recunoaste ca cel mic are resedinta aici sa evit sa mai cer ajutor de la fostul sot pentru semnatura. Sunt constienta ca nu ar mai semna. Azi am aflat ca este un proces deshis pe numele meu ca nu am respectat procura. Ma poate obliga cineva sa ma intorc in tara cu copilul? Sau daca obtin resedinta nu mai am nevoie de acordul lui?? Pot lia amenda pe care il platesc daca e pana acolo. Dar vreau sa am copilul langa mine. Ii este bine aici si tatal lui nici nu s-a interesat de el pana acum. Va rog sa ma ajutati!!!
Răspunde
 18-03-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Care este obiectul procesului ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti fi acuzata de rapire internationala de minori. La expirarea termenului mentionat in procura, aveati obligatia legala sa va intoarceti cu minorul in tara. Pentru a nu mai fi nevoita sa solicitati acordul tatalui pentru a calatori cu minorul, va trebui sa obtineti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-03-2017
Vizitator
Nerespectarea hotararii judecatoresti cu privire la programul de vizita. Tatal avea program de vizita stabilit cate 2 ore pe zi la adresa mea.
Răspunde
 19-03-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Padurean a scris pe 18-03-2017:
Nerespectarea hotararii judecatoresti cu privire la programul de vizita. Tatal avea program de vizita stabilit cate 2 ore pe zi la adresa mea.

Vizitele pe care tatal le-a obtinut reprezinta un drept, nu o obligatie, astfel ca nu se poate vorbi despre o fapta penala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-03-2017
Vizitator
Da dar tatal este in Ro iar eu un UK pentru ca el nu poate veni la copil sa- l viziteze.
Răspunde
 19-03-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Padurean a scris pe 19-03-2017:
Da dar tatal este in Ro iar eu un UK pentru ca el nu poate veni la copil sa- l viziteze.

Buna ziua,

Dvs. nu ati respectat programul de vizitare al tatalui si nici obligatia pe care v-ati asumat-o de a va intoarce in tara cu copilul la expirarea termenului de 3 luni.

Tatal are posibilitatea sa ceara reintoarcerea copilului in tara intrucat dvs. nu aveti acordul lui sau o hotarare judecatoreasca pentru a stabilit resedinta copilului in UK. Din acest motiv, ar fi bine sa va interesati ce anume cere fostul sot in cadrul procesului si, eventual, sa va angajati un avocat pentru a va reprezenta interesele in acel proces.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.