Forum avocaţi > Drept penal

As vrea sa aveti rabdare pentru a citi.multumesc.

25-04-2017
Vizitator
as vrea o lamurire daca se poate. ma numesc Pațac George acum doua saptamani mi a trebuit cazierul judiciar la angajare si mi a aparut aceasta fapta din 1989...care e sau ma i bine zis a fost o facatura a procuraturi militare de atunci.e foarte mult de explicat incerc pe scurt sa descriu aproximativ cum sau derulat lucrurile atunci:niste militari (4-5)au fost arestati de militie ptr o iesire in oras (Hârsova)nu stiu exact cum si de ce. cineva a venit si a anuntat in unitate ca militia au arestat niste militari,cert e ca toata unitatea a iesit si am mers in fata militiei sa le dea drumul.au aparut niste civili in salopete noi si a început un scandal care nu poate fi descris.la cateva ore a venit niste ofiteri înalti din Constanta cineva de la securitate si un procuror militar,neavand cum sa aresteze toata subunitatea au arestat doar7militari!printre care si eu.initial procurorul a zis ca suntem vinovati de rebeliune antisistem sau ceva asemanator.ne au arestat am fost dusi la penitenciarul Poarta Alba si judecati intr o sala de cantina a portului Constanta(6decembrie1989).pedeapsa pronuntata atunci a fost 22de ani ptr rebeliune sau ceva de genul asta.în 17decembrie 1989 fiind in spitalul penitenciar P.Alba (între timp am facut T.B.C fiind arestat)trebuia sa fim trimisi la Jilava dupa spusele militienilor de acolo,dar din cauza revolutiei incepute tot in acea zi sa dat consemn si am ramas in penitenciar.paza fiind dublata cu militari din acea zi.a fost dat un decret si cred ca intre 15-22ianuarie am fost luati de un furgon militar si dusi la o alta subunitate din Constanta cea de la Hârsova fiind desfiintata dupa arestarea noastra.Am fost citati(militari arestati) pe un ordin de zi de la ministerul aparari ca si revolutionari si la câteva zile am fost lasa ti la vatra.eu fiind internat intr un spital militar pentru tbc spitalul de la Palazu mare Constanta ulterior fiind clasat medical si pensionat,pensie la care am renuntat dupa 6luni.le am zis ca o donez in fondul Libertatea de atunci.in iunie 90 am fost chemat la tribunalul militar bucuresti ptr recurs,acolo am vazut "noul" dosar cu ultraj am incercat sa explic ce sa intamplat cu adevarat si am fost dat afara din sala de judecata.asta pana acum cand pentru cazier am fost la tribunalul militar Buc unde mi au zis ca dosarul nu ma i exista.As vrea sa stiu cum pot sau daca ma i pot da in judecata si pe cine sa cer daune ptr toate prejudiciile create.va atasez sentinta scoasa de la tribunal si decizia de pensionare de atunci.va multumesc ptr rabdarea avuta.(atasarile sunt pe facebook)
Răspunde
 21-05-2017

Romania
0733774119
avocat.catalinamatei@gmail.com
Facebook
Buna ziua,

Nu se pot vizualiza atașamentele.

--
Cu stimă,

Avocat CĂTĂLINA MATEI

Tel. Mobil: +4 0733 774 119
Tel/Fax: +4 031 313 38 36
E-mail: avocat.catalinamatei@gmail.com
Adresă: Splaiul Independenței, nr. 2J, sector 4, cod 040011, București
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.