|
25-04-2017 |
 | A1sxd
|
| Anul trecut in luna august un prieten a fost lovit de un locatar al unui bloc pentru ca stateam la el la scara iar prietenul meu nu a vrut sa plece...Prietenul meu si-a scos certificat medico-legal...bla bla si a depus plangere...prin octombrie am fost sunat si mi s-a spus ca am fost propus ca martor al acuzarii...m-am dus am dat o declaratie cu juramant bla bla...iar astazi am fost sunat sa ma prezint la politie si sa merg cu ei pentru a recunstituii faptele... Intrebarea mea cea mare este: pot sa imi retrag declaratia fara a patii ceva? | |
|
|
|
26-04-2017 |
| Nu. Nu puteti sa va retrageti declaratia de martor. Mergeti la politie si faceti reconstituirea si ... ”bla,bla, bla” in continuare. Riscati amenda si bla, bla, bla... daca nu va mentineti declaratia de martor. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
26-04-2017 |
 | Av. Andrada Lupu ✓ Brasov, str. Curcanilor. nr. 55 0761778772 avocat.andradalupu.ro
|
| Trebuie sa va prezentati ori de cate ori veti fi citata , in caz contrar se poate emite mandat de aducere pe numele dumneavoastra si riscati sa fiti sanctionata. Nu puteti sa va retrageti declaratia de martor . | Doar pentru programari | |
|
|
|
|
26-04-2017 |
 | A1sxd
|
| pai si cel acuzat poate patii ceva? inafara de amenda? si se poate ajunge la proces ? | |
|
|
|
26-04-2017 |
 | Av. Andrada Lupu ✓ Brasov, str. Curcanilor. nr. 55 0761778772 avocat.andradalupu.ro
|
| Agresorului i s-a intocmit dosar penal , urmand sa se faca cerectarile in cauza pentru savarsirea infractiunii de " Loviri sau alte violente ". Bineinteles , daca va fi gasit vinovat , se va alege cu o condamnare. | Doar pentru programari | |
|
|
|
|
26-04-2017 |
 | A1sxd
|
| pai da dar eu am fost propus ca si martor de reclamant si am acceptat sa dau declaratie...din cate stiu as putea sa ma retrag daca declaratia coincide un ambele parti...eu am auzit declaratiile amandurora si se cam potrivesc cu ce am zis si eu... | |
|
|
|
27-04-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| A1sxd a scris pe 26-04-2017: pai da dar eu am fost propus ca si martor de reclamant si am acceptat sa dau declaratie...din cate stiu as putea sa ma retrag daca declaratia coincide un ambele parti...eu am auzit declaratiile amandurora si se cam potrivesc cu ce am zis si eu... Buna ziua, Ca si martor nu va puteti retrage declaratia. Nu exista aceasta posibilitate conform Codului de procedura penala. Ca sa nu riscati sa fiti amendat, ar fi bine sa va prezentati. Chiar daca declaratia dvs. corespunde cu declaratiile date de celelalte parti, aspectele relatate de dvs. vor fi analizate de un procuror/judecator in aprecierea intregului material probator. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
27-04-2017 |
 | A1sxd
|
| Deci nu prin nicio modalitate sa ies din acel dosar... | |
|
|
|
25-11-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Bună seara Acum ceva timp o cunoștința a luat o amenda pentru că a staționat in statia de autobuz. Ea nu a semnat amenda. Acum câteva zile am primit un plic precum că am fost amendată cu 500 de lei că nu m am prezentat că martor în proces Dacă eu nu știam că sunt martor și că trebuie să mă prezint ce este de făcut? Următorul proces este în ianuarie iar eu o să plec din tara și nu vreau sa fiu martor în acest proces..ce este de făcut? | |
|
|
|
25-11-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Bună seara Acum ceva timp o cunoștința a luat o amenda pentru că a staționat in statia de autobuz. Ea nu a semnat amenda. Acum câteva zile am primit un plic precum că am fost amendată cu 500 de lei că nu m am prezentat că martor în proces Dacă eu nu știam că sunt martor și că trebuie să mă prezint ce este de făcut? Următorul proces este în ianuarie iar eu o să plec din tara și nu vreau sa fiu martor în acest proces..ce este de făcut? | |
|
|
|
25-11-2017 |
| nu exista ca " nu vreau sa fiu martor" fiindca atunci veti fi adusa la instanta cu politia. dvs nu ati primit citatie ca sa va prezentati ca martor in data de...? | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
26-11-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andreea a scris pe 25-11-2017: Bună seara Acum ceva timp o cunoștința a luat o amenda pentru că a staționat in statia de autobuz. Ea nu a semnat amenda. Acum câteva zile am primit un plic precum că am fost amendată cu 500 de lei că nu m am prezentat că martor în proces Dacă eu nu știam că sunt martor și că trebuie să mă prezint ce este de făcut? Următorul proces este în ianuarie iar eu o să plec din tara și nu vreau sa fiu martor în acest proces..ce este de făcut? In situatia in care sunteti citata in calitate de martor, aveti obligatia de a va prezenta in fata instantei, in caz contrar veti suporta consecintele nerespectarii acestei obligatii. In ceea ce priveste amenda, formulati in termen legal o cerere de reexaminare si solicitati motivat ca instanta sa revina asupra masurii amenzii sau sa dispuna reducerea acesteia. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-11-2017 |
| Andreea a scris pe 25-11-2017: Bună seara Acum ceva timp o cunoștința a luat o amenda pentru că a staționat in statia de autobuz. Ea nu a semnat amenda. Acum câteva zile am primit un plic precum că am fost amendată cu 500 de lei că nu m am prezentat că martor în proces Dacă eu nu știam că sunt martor și că trebuie să mă prezint ce este de făcut? Următorul proces este în ianuarie iar eu o să plec din tara și nu vreau sa fiu martor în acest proces..ce este de făcut? Buna ziua, Din pacacate, in ianuarie trebuie sa va prezentati la proces. Formulati o cerere de anulare a amenzii, va prezentati la instanta la termenul stabilit si depuneti si cererea. Daca refuzati in continuare sa va prezentati, riscati sa platiti amenda si in plus sa fiti adusa cu mandat de aducere, cu politia. Daca nu puteti amana plecarea dvs, sub nicio forma, depuneti actele doveditoare privind plecarea din tara la acel termen si rugati instanta sa acorde un alt teremen pentru audierea dvs. Daca plecati definitiv din tara, atunci pe langa actele doveditoare si cererea de scutire la plata amenzii, aratati in scris ceea ce cunoasteti in legatura cu evenimentul respectiv. Le depuneti prin registratura in timp util. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
27-11-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Dar prin contestarea amenzii nu intemeiez proces împotriva lor? | |
|
|
|
27-11-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Și dacă mă prezint la proces și spun ce știu mă va mai chema vreodată până la încheierea procesului ? | |
|
|
|
27-11-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andreea a scris pe 27-11-2017: Și dacă mă prezint la proces și spun ce știu mă va mai chema vreodată până la încheierea procesului ? Dupa ce vi se va lua declaratia, nu veti mai fi chemata de instanta decat in situatia in care se va solicita reaudierea dvs. de catre partile procesuale sau daca instanta va considera ca trebuie sa va reaudieze, insa in mod normal nu veti mai fi chemata. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-03-2023 |
 | Arcip Mihaela Vizitator |
| Bună seara în calitate de soție pot sa îmi retrag declarația în potriva soțului? Mulțumesc | |
|
|
|
05-03-2023 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| In ce calitate ati dat declaratia: martor ori persoana vatamata? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
05-03-2023 |
| Arcip Mihaela a scris pe 04-03-2023: Bună seara în calitate de soție pot sa îmi retrag declarația în potriva soțului? Mulțumesc Ce calitate aveti in dosar? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |