|
04-05-2017 |
 | Secu cornelia jana Vizitator |
| Buna ziua. In 16 04 2017, am avut un accident cu autoturismul personal, care s-a soldat cu mici daune materiale, mi-am asumat acest accident considerand ca fiind lovitura din spate ,nu am facut caz cum ca cel din fata mea a franat brusc pentru a se incadra pe un drum lateral, am completat constatarea amiabiala si i-am oferit asigurarea mea. La doua ceasuri , pagubitul sa hotarat sa mearga la spital, pentru a face un control de rutina unuia din pasagerii din masina lui. Am mers la spital, s-au facut investigatii, fara nici-o urma de consecinte. Cu toate astea, a trebuit sa anuntam Politia, care a trebuit sa intocmeasca proces verbal inregistrand accidentul cu victima( inexistenta) .As vrea sa stiu, care sunt sanctiunile pentru mine, a fost un accident usor(mentiune facuta de politie), persoana condusa la un control medical, nu a avut nimic, absolut nimic. Va multumesc > | |
|
|
|
21-05-2017 |
 | AVOCATUL_DVS ✓ Romania 0733774119 avocat.catalinamatei@gmail.com Facebook |
| Aveti cunostiinta despre un eventual dosar întocmit pe numele dvs, de politie pentru vătămare corporală? In privința daunelor, acestea vor fi acoperite prin polita de asigurare RCA | -- Cu stimă, Avocat CĂTĂLINA MATEI Tel. Mobil: +4 0733 774 119 Tel/Fax: +4 031 313 38 36 E-mail: avocat.catalinamatei@gmail.com Adresă: Splaiul Independenței, nr. 2J, sector 4, cod 040011, București
| |
|
|
|
|
21-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Persoana vatamata, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale pe care il va obtine de la IML, are posibilitatea legala de a formula plangere penala impotriva dvs pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau, in functie de circumstantele dvs personale si cu aparare eficienta, puteti obtine o amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-05-2017 |
| Cred ca are loc o confuzie. 1. Atat timp cat victima nu exista asa cum reiese din procesul verbal , nu putem discuta despre o persoana vătămată. 2. Atat timp cat in urma controlului medical nu au rezultat urme de accidentare sau vătămare corporală , șanse de a fi întocmit un dosar penal sunt considerabil reduse. Din punct de vedere civil pot avea loc alte discutii in cazul in care s ar fi facut cheltuieli minore | -- Cu stimă, Avocat CĂTĂLINA MATEI Tel. Mobil: +4 0733 774 119 Tel/Fax: +4 031 313 38 36 E-mail: avocat.catalinamatei@gmail.com Adresă: Splaiul Independenței, nr. 2J, sector 4, cod 040011, București
| |
|
|
|
|
21-05-2017 |
| Pe de alte parte soluțiile pot fi: Inca din faza de urmărire penală dosarul poate fi inchis printr o soluție de clasare sau urmărire penală iar, in cazul dvs, prin absurd, daca s ar emite rechizitoriul , dosarul ajunge in instanța , unde soluțiile pot fi - achitare, încetare proces penal sau condamnare. DECI NU ARE ROST IN ACEST MOMENT SA VORBIM DESPRE POSIBILITATEA UNEI CONDAMNĂRI CU EXECUTARE, ASA CUM S A FACUT REFERIRE ANTERIOR | -- Cu stimă, Avocat CĂTĂLINA MATEI Tel. Mobil: +4 0733 774 119 Tel/Fax: +4 031 313 38 36 E-mail: avocat.catalinamatei@gmail.com Adresă: Splaiul Independenței, nr. 2J, sector 4, cod 040011, București
| |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |