Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan

02-06-2017

Buna ziua. In data de 01.06.2017 am lovit cu masina scuarul unei statii de tramvai, in Cluj-Napoca, masina rasturnandu-se pe contrasens cu rotiile in sus, nu am lovit pe nimeni sau alta masina, am fost doar eu in masina. Am iesit din masina si la scurt timp a venit un echipaj al politiei impreuna cu un echipaj al salvarii, m-au intrebat daca am ceva,m-am lovit sau ceva, le-am spus ca nu, nu am nimic, dupa care au plecat si am ramas cu politia. Am rasturnat masina pe roti, am tras-o pe marginea drumului, dupa care am relatat toata povestea politistiilor. Am recunoscut ca am consumat alcool, la etilotest mi-a iesit 0,61, am mers impreuna cu ei la IML unde timp de 2 ore mi-au fost recoltate 2 probe de sange, dupa care m-au lasat sa plec. A 2-a zi am mers la inspectoratul politiei Sibiu, orasul de domiciliu, dorind sa aflu cateva informatii legate de demersurile urmatoare. Mi s-a spus ca va trebui sa astept, sa imi vina prin posta hotararea. Imi puteti da un sfat ce ar trebui sa fac pentru urgentarea solutionarii? Sau care ar fi consecintele? Nu mai am astfel de antecedente, nu am ranit sau produs alte pagube decat cele ale mele ( masina persoanala ).
Răspunde
 04-06-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Cercetările sunt în curs și cu siguranță s-a deschid un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului. Așteptați să fiți chemat la declarații. Trebuie să știți că cercetările pot să dureze luni sau chiar ani, în funcție și de volumul de muncă al polițiștilor și al procurorilor.
Ce puteți face este să solicitați urgentarea efectuării cercetărilor și a soluționării dosarului.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-06-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, insa in functie de circumstantele personale si cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau chiar o amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

3

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.