Forum avocaţi > Drept penal

Este infractiune ori ba?

12-06-2017

Buna ziua,

Administratorul angajat al scarii are contract cu asociatia de proprietari pe suma de 2300 lei pe luna in care este inclusa curatenia pe o scara si de 3 ori curatenie pe etaje specificat in clar.
El, smecher si profitor a subcontractat cu o firma de curatenie de tigani pe care ii plateste cu 600 lei pe luna si contractul cu acea firma prevede curatenie pe etaje de doar 2 ori pe saptamana.
Si chiar asa se face, de 2 ori, stiu de la patroana firmei de curatenie.
As dori sa stiu daca aceasta este infractiune si cum se poate dovedi si face ceva.
E inutil sa mai spun ca si conducerea asociatiei e cu administratorul, ca doar suntem in Romania. asta in caz ca doreati sa sugerati sa fac reclamatie la presedinte.
Multumesc pentru un raspuns, numai bine!!!
Răspunde
 17-06-2017

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Daca administratorul angajat de Asociatia de proprietari este persoana juridica (societate sau PFA), aceasta din urma poate contracta orice tert pentru ducerea la indeplinire a mandatului sau.
Daca administratorul nu este persoana juridica atuncidar, prin adunarea generala i s-a dat mandat de a angaja o societate sau terti pentru a-si indeplini mandatul iar, nu va puteti "lega" de el.
Daca administratorul este persoana fizica atunci in cel mai rau caz este o infractiune de abuz de incredere.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-06-2017

NU ne putem "lega" de el? Am spus ca el ia de la noi niste bani, pentru niste servicii pe care Nu le furnizeaza si cu deplina cunostinta de cauza ne inseala. Asta am spus. Nu am vorbit nicaieri de dreptul de a subcontracta ori ba ca asta stim cu totii ca au acest drept.
Am vorbit despre cum el a semnat un contract pentru 10 servicii pe N bani si ne da doar 5 servciii pe N bani.
Asta e infractiune ori nu e? Mie mi se pare o inselatorie dar eu nu sunt avocat de penal.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.