|
17-07-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Buna seara, Am nevoie de ajutor, va rog. Am fost concediat de la locul de munca pe motiv ca am gasit o geanta in cabina de proba. Mentionez ca jobul era intr-un magazin de haine si ca eu am ,,facut curat in cabine''. Am 23 de ani. Pe camere apar intradevar cu geanta in mana ducand-o la un dulap(unde se strangeau hainele). Tot eu am fost si cel cate am dat geanta propietarei care venise la casa de marcat sa o recupereze. Sefa a zis ca eu am vrut sa o ascund si sa fur ce era in ea, asa ar reiesi dupa camerele video. Intrebare: a procedat corect? Si ce as mai putea sa patesc dar ar depune plangere la politie sau clienta ar depune plangere? E foarte important sa stiu, imi e foarte frica. | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | GIGIbecali Vizitator |
| Alta data sa nu mai faci "curat" prin cabinele de probe...ai facut tu ceva ca nu te-ar fi concediat femeia aia degeaba...acuma treaba sta in felul urmator: chiar daca nu ai furat nimic din geanta, omul poate fi rau ( ca doar traim in Romania, o tara de rahat ) si o sa zica ca ai sustras bani din geanta ( sau brusc si-ar aminti ca avea prin geanta si vreo 2-3 kg de aur ALB ) si tu nu o sa poti sa-ti dovedesti nevinovatia ca nu se filmeaza in cabinele de proba ( si acolo puteai sa umbli linistit in geanta ) ...dar depinde cat de rea e femeia aia si daca o sa vrea sa-ti dea o lectie...morala ai prins-o ? nu mai fa "curat" in gentile oamenilor ! | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Deci, curat inseamna sa iau hainele pe care le au probat clientii si le au lasat in cabine. Nu am luat nimic din geanta, clenta care a uitat geanta a gasit absolut totul in ea. Eu am luat geanta sa o pun deoparte. Pe camere se vede si se intelege ca as ascundeo, dar nu e asa. Eu i am returnat geanta clientei dupa ce am aflat ce s a intamplat, am facut o de fata cu toata lumea care era pe tura. Clienta e suparata pe cum s au derulat lucrurile, si ca de ce a fost posibil asa ceva. Pai daca ea si a lasat geanta in cabina si a plecat, a uitat o, ce sunt eu devina?! Daca furam ceva era ce era, dar asa nu a disparut nimic, si a recuperat totul. Ce s ar putea intampla daca se ajunge la politie? Ce as pati? | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Catalin91
|
| Andrei a scris pe 18-07-2017: Deci, curat inseamna sa iau hainele pe care le au probat clientii si le au lasat in cabine. Nu am luat nimic din geanta, clenta care a uitat geanta a gasit absolut totul in ea. Eu am luat geanta sa o pun deoparte. Pe camere se vede si se intelege ca as ascundeo, dar nu e asa. Eu i am returnat geanta clientei dupa ce am aflat ce s a intamplat, am facut o de fata cu toata lumea care era pe tura. Clienta e suparata pe cum s au derulat lucrurile, si ca de ce a fost posibil asa ceva. Pai daca ea si a lasat geanta in cabina si a plecat, a uitat o, ce sunt eu devina?! Daca furam ceva era ce era, dar asa nu a disparut nimic, si a recuperat totul. Ce s ar putea intampla daca se ajunge la politie? Ce as pati? Pai totusi ai tu o temere...ce sa caute lumea la politie daca nu este niciun prejudiciu,daca nu s.a furat nimic ? Stai linistit daca e asa cum zici tu, ai martori colegii de pe tura ( daca intr-adevar si.a recuperat femeia geanta intacta ) ..daca nu, nu recunosti si nu declari nimic la politie ! Vorba aia,ei trebuie sa dovedeasca ca esti vinovat, nu tu ca esti nevinovat. | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Andrei a scris pe 18-07-2017: Deci, curat inseamna sa iau hainele pe care le au probat clientii si le au lasat in cabine. Nu am luat nimic din geanta, clenta care a uitat geanta a gasit absolut totul in ea. Eu am luat geanta sa o pun deoparte. Pe camere se vede si se intelege ca as ascundeo, dar nu e asa. Eu i am returnat geanta clientei dupa ce am aflat ce s a intamplat, am facut o de fata cu toata lumea care era pe tura. Clienta e suparata pe cum s au derulat lucrurile, si ca de ce a fost posibil asa ceva. Pai daca ea si a lasat geanta in cabina si a plecat, a uitat o, ce sunt eu devina?! Daca furam ceva era ce era, dar asa nu a disparut nimic, si a recuperat totul. Ce s ar putea intampla daca se ajunge la politie? Ce as pati? In lipsa unei plangeri la politie, nu se intampla nimic. Chiar si daca ar face plangere clienta, ar putea fi vorba despre tentativa la furt (pentru ca geanta i-a fost returnata), insa tinand cont ca nu au fost sesizata organele de politie la momentul acela, este greu de crezut ca se mai duce cineva sa faca plangere pentru o fapta care nu si-a mai produs urmarile. In ceea ce priveste faptul ca vi s-a incetat contractul de munca, daca nu sunt respectate conditiile pentru desfacerea disciplinara a contractului, iar dvs. nu ati semnat vreun acord pentru desfacerea contractului de munca, puteti obtine in instanta plata salariilor neachitate in aceasta perioada. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
18-07-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Andrei a scris pe 18-07-2017: Deci, curat inseamna sa iau hainele pe care le au probat clientii si le au lasat in cabine. Nu am luat nimic din geanta, clenta care a uitat geanta a gasit absolut totul in ea. Eu am luat geanta sa o pun deoparte. Pe camere se vede si se intelege ca as ascundeo, dar nu e asa. Eu i am returnat geanta clientei dupa ce am aflat ce s a intamplat, am facut o de fata cu toata lumea care era pe tura. Clienta e suparata pe cum s au derulat lucrurile, si ca de ce a fost posibil asa ceva. Pai daca ea si a lasat geanta in cabina si a plecat, a uitat o, ce sunt eu devina?! Daca furam ceva era ce era, dar asa nu a disparut nimic, si a recuperat totul. Ce s ar putea intampla daca se ajunge la politie? Ce as pati? Puteti fi acuzat de savarsirea infractiunii de tentativa de furt, insa va trebui sa asteptati timp de 90 de zile de la comiterea faptei, pentru a vedea daca persoana vatamata va depune sau nu plangere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-07-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Da, si-a recuperat-o intacta, eu i-am dat-o. E drept ca i-am dat-o dupa aprox 45 de minute, dar nu am stiut ca s-a intors cineva dupa geanta. Gresala mea, recunosc, dar e nevinovata si fara intentie, e ca nu am anuntat colegii imediat si ca nu am dus-o la casa. Eu am ascuns-o dupa un dulap de langa cabinele de proba. Dupa ce am vazut ce scandal a inceput, mi a fost frica sa o dau imediat pentru ca toti ar fi crezut ca eu chiar am vrut sa o fur. Sefa m-a dat afara pentru ca apar pe camere cu geanta si ca o ,,ascund'' dupa dulap. I-am explicat dar degeaba, are dreptate intr un fel, pare ca incerc sa o ascund pentru a o fura mai tarziu, dar era imposibil si nici nu am avut aceasta intentie. | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Multumesc pentru raspunsuri. Clienta nu a facut plangere in acea zi la politie, dar era foarte nervoasa si a anuntat absolut toti sefii mari de zone, nu doar pe cei din magazin. Ea a zis ca o sa faca, poate la nervi. Geanra si a recuperat o cu absolut tot ce era in ea, a verificat de fata cu noi si a zis ca e totul ok. Sefa mi a zis ca desface contractul, eu am fost angajat printr o firma de leasing acolo. Tot in acea zi a dat mail la firma ca vrea sa desfaca contractul cu mine. Eu am sunat astazi la firma, a doua zi cum ar veni dupa incident, si mi au spus ca au primit mail de la sefa ca vrea sa rezilieze contractul cu mine. Cei de l firma nu au avut timp sa ma anunte, eu i am sunat la prima ora. Mi a fost foarte frica. Am facut o cerere de incetare de contract. Repet, mi a fost foarte frica si am vrut sa scap. De asemenea, repet, eu n am avut nicio intentie sa fur. Am luat geanta si am pus o dupa un dulap, asa se vede pe camere, chiar pare ca as fura, dar nici gand. Imi e foarte frica sa nu existe vreo plangere sau ceva. Plus ca imi e asa rusine de restul colegilor cu care ma aveam bine. | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Multumesc pentru raspunsuri. Dupa 90 de zile nu se mai poate face plangere? Cum as putea sa imi repar imagine fata de toti colegii, unii ma cred si tin cu mine, dar unii nu pentru ca sefa a spus acolo, si na, e sefa si o cred. Imi e asa rusine de ei, nici nu stiu cum as mai putea merge in mall ul respectiv, daca ma voi intalni cu ei.....? | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Aoleu, tentativa de furt cum se pedepsest? | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Catalin91
|
| O sa dai in cancer de la atata stres..stai linistit ca fura altii miliarde si nu sunt asa stresati ca tine care ai ascuns o geanta..nu.ti face nimeni nimic | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Nu pot sa stau linistit inca, nu mi trece deloc. Doar cand ma gandesc la ce cred colegii despre mine, ca au aflat toti, si na, unii o cred pe sefa. Cativa cu care tin legatura ma cred, dar sunt si unii care nu ma cred. Si parea asa cumsecade sefa, dar nu a fost asa, frate, fara mila, nici nu voia sa ma asculte. Imi e foarte rusine de ei. | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Catalin91
|
| Andrei a scris pe 18-07-2017: Nu pot sa stau linistit inca, nu mi trece deloc. Doar cand ma gandesc la ce cred colegii despre mine, ca au aflat toti, si na, unii o cred pe sefa. Cativa cu care tin legatura ma cred, dar sunt si unii care nu ma cred. Si parea asa cumsecade sefa, dar nu a fost asa, frate, fara mila, nici nu voia sa ma asculte. Imi e foarte rusine de ei. Invata din greseli..nu o mai ascunde dupa dulap..bag.o in pantaloni tura viitoare :)) | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Doamne, sa nu mai aud! Pana la urma si clienta e de vina, a uitat geanta nu i am luat o eu special. Putea un alt client care a intrat la proba sa o ,,goleasca'' si sa cad eu. Doamne. Daca imi vine ceva de la politie acasa o sa fac infarct :)) atata mi ar trebui | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Catalin91
|
| Nu ai vazut filmul ala? Ce facem cand gasim un portofel pe strada? Ca e proasta si l.a uitat e prima parte, dar tot al ei ramane oricine l.ar gasi.. Ai vrut si tu sa prinzi o speciala la pacanele de banii femeii..poate 3 saptari...nu ai gandit pe moment ca un cetatean model...daca aia mai avea si 10 lei prin portofel mai cadeai si de prost...Eheee si daca ar fi sa.ti vina o citatie acasa te cheama cel mult sa povestesti o varianta a ta..zici ca.ti pare rau, ca nu ai luat nimic..nu e niciun prejudiciu..nu cheltuie statul banii pentru o femeie nebuna care ar vrea doar sa se razbune...te agiti degeaba.. | |
|
|
|
20-07-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Doamne! In cat timp ar veni citatia? Doamne fereste! Si de unde ar sti unde stau eu? Ar merge iar la magazin sa afle de la sefa? Daca plangerea o va face sefa? dar n are de ce, ca nu ei i a lipsit geanta. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |