Forum avocaţi > Drept penal

Deținere droguri de risc

12-09-2017
Vizitator
Buna ziua, în data de 07.09.2017 ora 01.00 am fost oprit pe strada de un polițist pentru control, nu s-a prezentat , m-a întrebat direct ce am în buzunare, asupra mea au fost găsite în jur de 3 grame de cannabis pentru consum propriu. Trebuie să apelez la un avocat?
Ce as putea face?
Răspunde
 12-09-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Mihai a scris pe 12-09-2017:
Buna ziua, în data de 07.09.2017 ora 01.00 am fost oprit pe strada de un polițist pentru control, nu s-a prezentat , m-a întrebat direct ce am în buzunare, asupra mea au fost găsite în jur de 3 grame de cannabis pentru consum propriu. Trebuie să apelez la un avocat?
Ce as putea face?

Controlul efectuat cu siguranta a fost unul planificat, cu siguranta se stia faptul ca aveti asupra dvs. droguri.
Asteptati sa vedeti care sunt consecintele controlului efectuat si recomandarea mea este sa va angajati un avocat.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-09-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Vi se poate intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri pentru consum propriu, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau in functie de circumstantele personale si de modul in care va veti formula apararea, puteti obtine o amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.