Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan

25-09-2017

in data de 26 februarie am avut un accident de motocicleta . mia fost ridicat permisul de conducere . in fiola nu am putut sufla deoarece eram inconstient , dupa 4 luni au venit analizele de sange 1.20 in sange ..se poate anula permisul de conducere ?
Răspunde
 26-09-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

In situatia in care veti fi condamnat pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, vi se va anula permisul de conducere pentru un an.Dar asta doar dupa obtinerea hotararii instantei.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-09-2017

Se anulează de tot permisul sau doar 1 an ?
Răspunde
 26-09-2017
Vizitator
Eu am fost oprit pe data de 26 Decembrie 2016 pentru un simplu control unde fiind cu masina firmei la care lucram am fost supus unui test am suflat în etilotest unde mi-a ieșit o valoare de 0.42mg am fost dus la spital pentru prelevarea probelor unde mi sa recoltat sânge si uite asa m-am ales cu dosar penal. La o săptămana am fost la medicina legală unde mi-am plătit probele pentru a nu aștepta vreo vesnicie având în vedere ca depind de carnetul de conducere, după o lună si 2 săptămâni mi-am aflat si eu probele asta se întâmpla undeva prin Februarie unde prima proba a fost 1.20 si a doua proba 1.00, mi sa comunicat că voi fi chemat pentru audiere unde începând din data în care mi-am aflat rezultatele până în Iulie cand am fost chemat la prima audiere si asta după lungi insistențe la care am fost la poliție rugândumă să mă termine cât mai repede...în fine în Iulie am avut prima audiență în calitate de suspect si a doua tot în cursul acelei luni de Iulie la interval de 2 saptamâni unde am tot eu insistând am fost audiat si în calitate se suspect unde am terminat dosarul o nimica toată pentru câte luni am stat degeaba pe capul lor. Acuma au trecut aproape 2 luni unde dosarul meu a ajuns direct în instanță unde îmi aștept citația si verdictul final unde sper că până în Octombrie să termin definitiv cu acest bâlci. Referitor la sentința din ce-am înțeles si din spusele avocatului meu voi primi suspendare dar în ce măsuri va consta suspendarea nu îmi pot da seama decât cănd îmi voi primi sentința definitiva. Sunt la prima abaterea care e si ultima pentru că dintr-o greșeala care am facuto ma costat aproape 1an de stat pe tușă fara a realiza mai nimic si ma făcut sa ma consum zilnic. Sper ca alții care citesc să învețe ceva din experiențele urâte ale altor pățiți.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.