Forum avocaţi > Drept penal

Lovitura cauzatoare de moarte

23-10-2017

Buna ziua,sotul meu si cumnatul meu au ost batuti de 2 recidivisti.Sotul a fost batut cu pumnii si picioarele iar cumnatul a fost lovit cu un par in cap fisurandui-se cutia crniana si fractura la coloana vertebrala INELUL c7.Cumnatul a fost spitalizat si a scos certificat medico legal cu 38 zile repaus la pat.Am facut plangere la politie unde am atasat certificatul de la medicul legist si ni s-a spus ca vom fi anuntati ca celor2 li se vor face dosar penal si trebuie sa asteptam.Au trecut 2 luni fara raspuns,de la politie ni s-au dat doua nr de dosar care unde le-am cautat figureaza inexistente.Va rog sa ma indrumati ce si cum sa facem.Va multumesc anticipat!
Răspunde
 24-10-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Puteti sa va adresati cu o cerere catre parchetul local pentru a vi se spune care este stadiul celor doua dosare.
Nu stiu unde ati cautat cele doua numere de dosar, de au figurat ca inexistente, insa numarul de inregistrare de la politie de obicei este doar temporar, numarul de dosar fiind cel de la inregistrarea dosarului la parchet (dosarul de parchet trebuie sa aiba un indice "/P", de ex. dosar 2456/P/2017).
De obicei, astfel de dosare se solutioneaza destul de greoi, astfel incat termenul de 2 luni in care nu s-a petrecut nimic nu este unul suprinzator.

Daca aveti posibilitatea, ar fi bine sa vorbiti cu un avocat pentru a va reprezenta interesele, intrucat infractiunile savarsite impotriva membrilor dvs. de familie sunt destul de serioase.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.