Forum avocaţi > Drept penal

Dosaru penal!!

24-10-2017

Buna ziua. Am si eu o problema sa ziceam am avut doua procese pentru fetita mea , unul pentru custodie si domiciliu si altul proces pentru acordul de a pleca cu fata in strainatare. Primul proces am castigat fata venind cu domiciliul la mine si costudia comuna. Al doilea la fel instanta mia dat dreptul de a pleca cu fata in straintate fara acordul Mamei ea neprezentanduse. Mentioned ca amandoua sunt definitive. Acum mia facut plangere penala pentru amenintare, eu find plecat cu fata in strainatate mentionez ca ea zi de Zi vorbesc cu fata la tel. Acum un an jumate am si recunoscut ca am amenintato intro emisiune TV dar asta la presiunea familiei ei pentru ca nu ma lasau sa iau legatura cu copilul meu ( pe atunci la ei acasa fata mea ) ceea ce si La testul poligrafo sa dovedit ca nu mint . Acum vreau sa va intreb pentru ca eu am sa recunosc si in instanta daa voi fi chemat ce pot patii avand in vedere ca am recunoscut si am zis public ca am fost provocat mereu de ei pentru ca eu am nenumarate plangeri la politie pentru ca am fost amenintat dupa ce am luat fata mereu de familia ei . Si pot dovedi tot. Va multumesc astept un raspuns.
Răspunde
 24-10-2017

Repet aceste amenintari au fost acum un an jumate dar au fost reciproce intre mine si familia ei si ea !
Răspunde
 24-10-2017

Daca nu a depus plangere in 3 luni de la comiterea infractiunii, se va clasa dosarul..
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.