Forum avocaţi > Drept penal

Victima de drept pe urma unui ordin de protectie

19-11-2017

Buna ziua.
Eu sunt victima inversa unui ordin de protectie.
Sotia mea care locuia cu mine si copiii in Germania, avea o relatie extraconjugala in Romania inceputa cand eu lucram singur in Germania, iar dupa 2 ani s-a decis s-o reia cu acel barbat, a luat copiii si a plecat in Romania. A cerut divort, apoi de fiecare data cand am fost in Romania sa vad copii, a simulat conflicte, a folosit martori falsi si de fiecare data a facut plangere penala la politie si solicitat ordin de protectie care i-au fost respinse de 3 ori Ultima data si-a facut rost de un certificat medico- legal pentru vanatai, desi eu nu am atins-o nici macar cu un deget si tot ultima data a folosit inca trei prietene care au fost ca martore si au declarat o multime de minciuni, apoi i-au acordat ordinul de protectie cu respectarea unei distante de 100 m, evacuarea mea din domiciliu (desi eu locuiesc in Germania) insa toate actiunile aceste le foloseste pentru a ma scoate pe mine un agresor incat sa nu cer unul din copii la mine, sa beneficieze de o pensie alimentara dupa venitul meu din Germania si sa se foloseasca singura de locuinta comuna (dar cumparata de mine cu veniturile mele dinaintea casatoriei)
Precizez ca eu nu ma prezint la procesele din Romania si m-a reprezentat doar avocatul. Am prezentat probe cu inregistrari audio si video, cu marturiile copiilor in care spun ca mama lor a inventat totul iar eu nu i-am facut nimic, nu am lovit-o, insa tribunalul le-a crezut pe cele trei prietene care au venit sa minta si i-a aprobat cererea pentru ordinul de protectie.
La audierile pe care mi le-a facut politia pentru lovirile declarate de ea, am mentionat ca mereu simuleaza ca este o victima, insa cererea mea nu o baga nimeni in seama. Intrebarea mea este: cui sa ma adresez pentru acest abuz si ce pasi trebuie sa urmez ???
Victima sunt eu, nu ea, dar nu am cum sa demonstrez , deoarece locuiesc in Germania, iar in Romania merg doar sa vad copiii. Pe ea o evit, deoarece este periculoas de vicleana si prefacuta.

Va multumesc
Răspunde
 23-11-2017

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
esential este sa se faca plangeri penale pentru marturie mincinoasa celor trei prietene. daca se dovedeste ca cele 3 au mintit, totul se poate schimba

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.