Forum avocaţi > Drept penal

Presiuni de la Getback!!!

12-01-2018

În 2015 am reziliat contractul cu telecom, achitând inclusiv ultima factura pt ca în aceeași zi la diferența de o ora am făcut portarea cu abonament în rețeaua Vodafone. După aproximativ 6 luni am făcut din nou abonament la telecom, dar pe alt nume deoarece am divorțat între timp, însă în baza lor de date cnp-ul rămâne și e același. La un an distanta, am fost sunata de către firma telecom, spunându-mi ca figureze restanta o suma de bani. La momentul respectiv am explicat doamnei ca este imposibil pt ca rezilierea a fost făcută în aceeași zi cu portarea etc. Însă mi a închis tel. După încă un an, am primit prin posta, pe numele vechi, cu confirmare de primire, o notificare din partea Getback prin care sunt înștiințat ca trebuie sa achit debitul de 2550 lei, în caz contrar ma acționează în judecata. Astăzi, după câteva luni de la notificare, am primit fără confirmare de primire, o decizie finala în care sunt înștiințata ca dacă nu achit suma respectiva pe 19.01.2017 ma acționează în judecata pt executare silita. Va rog sa îmi dați un sfat. Ce ar trebui sa fac?
Răspunde
 01-02-2018
Bucuresti

Nu platiti nimic. Cel putin firmelor de asa zisa "recuperare". Transati prbl doar in instanta!

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.