Forum avocaţi > Drept penal

Am fost lovit agresiune lovitura in cap

20-01-2014
Vizitator
in seara zilei de 17 01 2014.in timp ce ma aflam intrun bar cu un coleg am fost lovit cu un scaun in cap de catre un consumator din zona fara sa i zic nimic. am cazut jos intro balta de singe am fost transportat la upu.mau cusut la cap,mi au amputat un deget care erea fracturat si miau dat drumul acasa zicindumi ca nu mai am nevoie de alte ingrijiri.miau dat o reteta cu un antibiotic si au zis sa vin dupa 2 zile la pansamente...am anuntat ca nu pot sa merg pe picioare deoarece am ameteli din cauza loviturii primite..dar au zis ca e ceva normal si o sami treaca..e normal asa..
Răspunde
 27-01-2014
Bucuresti

faceti o expertiza la IML si o plingere penala impotriva persoanei care v-a agresat.

Răspunde
 28-01-2014
Iasi
0766934219
eliza_pasat@yahoo.com
In primul rand trebuie sa faceti plangere penala , pentru a fi sigur ca nu depasiti termenul de 2 luni, cerut in acest caz. In cazul in care va simtiti inca rau, mergeti ori la urgente,ori la alta unitate spitaliceasca pentru a vi se acorda ingrijiri medicale.Insistati daca este nevoie! Dupa externare mergeti cu biletele de iesire din spital la IML,de unde vi se va elibera certificatul medico-legal, in care va fi precizat numarul de zile de ingrijiri medicale. Acest certificat il prezentati organului de cercetare penala, care va face incadrarea juridica.

Avocat definitiv Eliza Pasat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.