|
22-01-2014 |
 | Doru
|
| buna ziua! sotul meu a executat 2 ani k fapta violul de domiciliu are un raport de 6 luni la sfarsitul luni martie intra in comisia de liberare . ar putea iesi la 1 feb? se aplica codul si in cazul lui? iar daca nu ce se poate face pt a iesi mai rpd? va multumesc | |
|
|
|
24-01-2014 |
 | Doru Vizitator |
| buna seara! pt ce e fc site asta daca nimeni nu se deranjeaza sa rasp ? | |
|
|
|
28-01-2014 |
 | Pasat-eliza Iasi 0766934219 eliza_pasat@yahoo.com
|
| Buna ziua! Sotul dumneavoastra este LA prima comisie sau a 2 a?Explicati mai pe larg situatia pentru a va putea ajuta cu un raspuns. Cat a executat din pedeapsa?obiectul dosarului este o contestatie LA raportul de amanare? | Avocat definitiv Eliza Pasat | |
|
|
|
01-02-2014 |
 | Aurelian
|
| Buna ziua, in legatura cu noul cod civil as dori daca se impune o prescriere in cazul meu, este vorba de o infractiune pe drumurile publice.Va trimit sentinta pe scurt. pedeapsa de 1 (un) an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Face aplicarea art.71 raportat la art.64 alin.1 lit.a teza a II-a şi lit.b C.Pen. În baza art.81 alin.1 C.Pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei aplicată prin prezenta sentinţă pe durata unui termen de încercare de 3 (trei) ani, stabilit conform art.82 C.Pen. În baza art.71 alin.5 C.Pen. suspendă executarea pedepselor accesorii aplicate prin prezenta sentinţă pe durata termenului de încercare. În baza art.359 alin.1 C.Proc.Pen. atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art.83 C.Pen. privind revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei în cazul săvârşirii unei noi infracţiuni în termenul de încercare. Multumesc anticipat pentru raspuns, inca sper la o pedeapsa mai aspra deoarece consider ca am fost neindreptatit si sunt indecis daca depun recurs sau nu. | |
|
|
|
01-02-2014 |
 | Doru Vizitator |
| e la a 2 si ia venit cv de genu HG 836/2013 CE INSEAMNA MAI EXACT? AR PUTEA IESI? | |
|
|
|
05-02-2014 |
|
| Daca mai sunteti in termenul de recurs, faceti recurs obligatoriu.aveti sanse ca in recurs sa vi se aplice o amenda penala. | Avocat definitiv Eliza Pasat | |
|
|
|
05-02-2014 |
|
| Ce pedeapsa i-a fost aplicata?am inteles ca a executat 2 ani din ped, dar cat i-a dat instanta?pentru o violare de domiciliu are deja doua amanari de la comisie? Inseamna ca are abateri disciplinare grave. Depinde de judecator daca ii admite cere de liber condit, chiar si in martie. Daca mi-ati spune exact ce ped i-a fost aplicata si cat a executta din ea...v-as putea da un rasp mai explicit. | Avocat definitiv Eliza Pasat | |
|
|
|
05-02-2014 |
 | Anca Vizitator |
| Buna ziua, Am un amic care are 2 pedepse, una de 17 ani, una de 7 ani, la care i s-a adaugat un spor de 3 ani, rezultand o pedeapsa de 20 ani. (mai are de executat 14 luni). Conform Noului Cod Penal poate sa ceara recalcurarea, adica sa i se dea 1/3 din pedeapsa de 7 ani plus pedeapsa de 17 ani, rezultand o pedeapsa totala de 19 ani si 4 luni? Multumesc anticipat, O zi buna | |
|
|
|
05-02-2014 |
|
| Pt ce fapte are condamnarile? | Avocat definitiv Eliza Pasat | |
|
|
|
05-02-2014 |
 | Anca Vizitator |
| Buna ziua, Nu stiu exact faptele, dar rezultand dupa anii de pedeapsa dati, am impresia ca tentativa de omor....:( | |
|
|
|
06-02-2014 |
 | Aurelian Vizitator |
| Buna ziua, as dori sa stiu ce presupune o amenda penala. Avocatul angajat de mine mi-a spus ca ar putea ramane valabila sentinta unui an cu suspendare si anularea permisului la care sa se adauge amenda penala. Acest lucru mi se pare imposibil, ar fi o adaugare de pedeapsa, nu?Pana vineri sunt in termenul pt. recurs. Dupa parerea dvs cum ar trebui sa procedez? Multumesc anticipat | |
|
|
|
06-02-2014 |
 | Aurelian Vizitator |
| Imi cer scuze ca am postat mesajul in acest topic, pana sa realizez ca era vb de un caz aparte am mai postat si ca subiect singular. Problema este ca nu imi raspunde nimeni. Multumesc doamnei Pasat Eliza | |
|
|
|
06-02-2014 |
|
| Faceti recurs obligatoriu.unde se afla ds?si ce nr are? | Avocat definitiv Eliza Pasat | |
|
|
|
06-02-2014 |
 | Aurelian Vizitator |
| Acesta este nr de dosar 2226/338/2013.Daca imi puteti spune si care ar fi perioada cu aproximatie pt care se prelungeste toata procedura. Avocatul ma descurajeaza in a depune recurs pe considerente ca totul s-ar putea prelungiii si cu 6-8 luni si ma asigura ca voi obtine aceiasi sentinta. M-ar interesa strict pedeapsa penala, anularea permisului nu ar fi asa o tragedie. | |
|
|
|
06-02-2014 |
 | Doru Vizitator |
| buna seara ... sentinta a fost de 2 ani si aavut un comportament bun a iesit la munca , la toate cursurile ce se tin acolo si akm e in amanare cat mi -ar lua un avocat ? sau daca un avocat ma-r putea ajuta cu ceva akm ? am inteles k amanarile cad akm cu noul cod? el pedeapsa si -a executat-o astept un rasp urgent va multumesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |