Forum avocaţi > Drept penal

Trafic droguri

28-01-2014

Buna ziua,
Am o fata de 24 ani,acum o saptamana a fost prinsa facand trafic de marijuana.Din spusele ei a luat marfa respectiva si nu a apucat sa o vanda mai departe fiind prinsa de o echipa a politiei.A fost dusa direct la politie si acolo a dat declaratie exact cum s-a intamplat.Am vorbit si eu la telefon cu unul din politisti si mi-a confirmat spusele ei spunand ca i s-a facut dosar si ca a fost inaintat la parchet,urmand sa fie chemata acolo pentru o declaratie catre procuror in preajma unui avocat.Acest domn de la politie mi-a spus sa nu ma sperii ca nu este ceva atat de grav.Mentionez ca nu consuma droguri si este la prima abatere ca sa spun ,nu s-a mai intamplat cu ea asa ceva.Politistul respectiv mi-a mai spus ca trebuie sa coopereze,sa raspunda atunci cand este chemata.Ce ma sfatuiti sa fac,care credeti ca vor fii urmarile,ce pedeapsa poate primii ,eu nu pot sa stau linistita sunt o mama distrusa.
Va multumesc anticipat
Răspunde
 28-01-2014
Iasi
0766934219
eliza_pasat@yahoo.com
Sfatul meu este sa luati legatura cu un avocat, deoarece este o fapta grava. Numai un avocat va poate ajuta sa adminstrati probele in circumstantiere, necesare unei solutionari cat mai favorabile. CU STIMA, AV. PASAT ELIZA, TEL. 0766934219.

Avocat definitiv Eliza Pasat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.