Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan

03-05-2018

Buna ziua! am fost prins anul trecut baut la volan ...in aerul expirat mi a iesit 0,46...am mers la probe biologice si acum o luna mi a sosit rezultatul...adica la prima proba 0,90 iar la a doua 0,75...am dat declaratiile iar dl ofiter a trimis dosarul la parchet...va rog sa mi spuneti care sunt urmatoarele proceduri si ce ma sfatuiti sa fac...am un cazier curat si nu am mai avut probleme cu legea...va multumesc cu respect!
Răspunde
 03-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului riscati o pedeapsa cu inchisoarea intre 1 si 5 ani, insa raportat la circumstantele personale si in functie de apararea pe care veti formula, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate sau chiar o amenda.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-05-2018
Vizitator
Multumesc dna Bratulescu...am anexat niste acte la dosar ..unul ar fi certificatul de divort incheiat chiar in acea zi in care am fost prins...adica am baut 3 beri pe motiv de suparare si nu am mancat nimic toata ziua iar alte acte medicale care adeveresc ca sufar de Guta...o boala metabolica care imi afecteaza inchietura piciorului iar in acea zi am facut atac si m i se umflase piciorul si abea puteam merge a trebuit sa risc sa merg baut deoarece trebuia sa mi iau pastilele cat mai repede...toate acestea le am declarat...acum astept si Doamne ajuta! mentionez ca domnii agenti au scris ca m am comportat ok si cooperant iar dna doctor la fel....am si avocat dar sper sa fie ok...multumesc pt raspuns!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.