Forum avocaţi > Drept penal

Revizie

10-05-2018
Vizitator
Buna seara,
Sunt mama unui baiat care in prezent are o condamnare de 6 ani si 4 luni pentru trafic de droguri. De fapt el avea probleme cu substantele etnobotanice, care la o analiza chimica s-au dovedit a fi substante interzise. Dupa condamnare si arestarea lui am contactat un avocat pentru a face recurs in casatie . Avocatul ne-a dus cu vorba pana a trecut termenul in care se putea face recurs.A venit cu ideea ca ar trebui sa facem revizia hotararii. Dar si de aceasta data ne minte si ne amageste ca o va face si gaseste tot felul de pretexte dar de facut nu face nimic . De 10 luni de cand am incheiat contractul cu dansul a bagat o data dosarul ,dar dupa care l-a retras fara sa sustina cauza pe motiv ca isi retrage clientul dosarul. Urma sa il bage din nou dar din nou aceleasi amanari. Intrebarea este : ce pot sa fac ca sa il conving sa isi faca treaba pentru care a fost platit ? M-a adus in culmea disperarii.Ma minte cu nerusinare in fiecare saptamana. Nu stiu cum sa procedez. Astept un sfat . Multumesc !
Răspunde
 11-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Aveti posibilitatea legala sa reziliati unilateral Contractul de asistenta juridica si sa va angajati alt avocat.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-05-2018
Vizitator
Probabil ca asta si asteapta acest avocat. Daca renunt la contract imi da banii inappi pe care i-am dat? Sunt dezamagita prodund de tot ce tine de justitie si din cauza acestui avocat in care mi-a m pus toate sperantele atat eu cat mai ales baiatul meu.
Răspunde
 11-05-2018
Romania
0733774119
avocat.catalinamatei@gmail.com
www.asistenta-avocat.ro
Facebook
Destituirea avocatului respctiv prin trimiterea unui simplu sms si angajarea unui avocat cu care puteti colabora si care va poate reprezenta conform cerintelor dumneavoastra!

--
Cu stimă,

Avocat CĂTĂLINA MATEI

Tel. Mobil: +4 0733 774 119
Tel/Fax: +4 031 313 38 36
E-mail: avocat.catalinamatei@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/Avocat.CatalinaMatei/
Adresă: Splaiul Independenței, nr. 2J, sector 4, cod 040011, București
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.